Bedemand i Ejby og omegn​

​Bedemand med mange års erfaring fra Ejby og Nørre Aaby

Er du på udkig efter en bedemand med lokalkendskab i Ejby og Nørre Aaby, kan vi hjælpe dig i den svære tid, der følger efter et dødsfald. Vores bedemænd har i mange år bistået ved bisættelser og begravelser i Ejby og Nørre Aaby. Derfor kan vi tage os af alt det praktiske og også af dig og dine.

Du bestemmer helt, hvor du ønsker, vores samtale skal foregå, og vi møder op, lige når det passer dig.

Traditionel begravelsesforretning, der er lokalkendt i Ejby og Nørre Aaby

Vores bedemænd har mange års erfaring i bagagen, og deres vigtigste opgave er at hjælpe dig med at arrangere en smuk afsked, der er helt i afdødes ånd. Alle mennesker er forskellige, og afskeden bør afspejle mennesket, der er gået bort. I dag findes der mange forskellige muligheder, og vi sikrer, at uanset hvilken du vælger, bliver højtideligheden smuk og mindeværdig. Med godt kendskab til Kirker og præster i Ejby og opland har vi det rette fundament til at sørge for, at alle muligheder bliver belyst.

Vi støtter i en svær tid

​Det er for mange en næsten uoverskuelig situation at miste et elsket familiemedlem. Ikke alene skal du håndtere en dyb sorg, men der er også alt det praktiske, der skal overvejes og besluttes. Vores bedemænd vil gøre alt, der står i deres magt for at lette byrden for dig, men de kan desværre ikke fjerne sorgen. Derimod kan de sørge for at varetage alt det praktiske, så du får planlagt en smuk og enestående ceremoni.

Mange forskellige typer begravelse

Vi vil gøre alt for, at den sidste afsked afspejler det menneske, der har forladt jer.

I dag er der mange muligheder, og vi kan rådgive om dem alle. Hvis afdøde havde specielle ønsker, som fx askespredning over åbent hav, skovbegravelse, borgerlig begravelse eller lignende, kan vi hjælpe med at arrangere dette.

Begravelse i Ejby og Nørre Aaby til priser hvor alle kan være med

​Alle har ret til at komme smukt herfra. Derfor holder vi vores priser på et rimeligt niveau, og vi er naturligvis konkurrencedygtige, uden at gå på kompromis med vores personlige kontakt og høje service.

Du modtager altid indledningsvis et gennemsigtigt tilbud fra os, så du har overblik over, hvad de forskellige ting koster.

Vi kan naturligvis også hjælpe dig med at søge forskellige former for tilskud og begravelseshjælp.

Kontakt din bedemand i Ejby og Nørre Aaby

Vores bedemænd i Ejby og Nørre Aaby kan træffes både dag og nat på telefon 64 41 01 64, og vi sidder klar til at støtte dig i en svær tid. Du er også velkommen til at sende o​s en mail her. Vi vender hurtigt tilbage til dig.

Middelfart Begravelsesforretning

Fynsvej 14
​5500 Middelfart

Bedemand

Karin Klingenberg

Bedemandsassistent

René Lassen

Kontakt din Bedemand i Ejby og omegn​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hovedkontor:

Bedemand Berner ApS

Ingemannsvej 16, 4200 Slagelse

Navigation på Google Maps »

Andre afdelinger:

Bedemand Sjælland »

Bedemand Jylland »

Bedemand Fyn​ »

Har du spørgsmål?

E-mail: berner@bedemand-berner.dk

Telefon: 58 52 10 18

​CVR: ​28862636

Persondatapolitik »