Bedemand i Odense​

​Bedemand med stort lokalkendskab i Odense

Er du på udkig efter en bedemand med mange års erfaring som bedemand i Odense, står vi klar til at hjælpe dig i den smertefulde periode, der naturligt følger i kølvandet på et dødsfald. Vores bedemænd har i mange år bistået efterladte i Odense, og vi har derfor den nødvendige viden til at kunne tage os af dig og dine samt alt det praktiske, I skal forholde jer til.

Vores rådgivning er altid personlig, og vi kan både mødes hos dig eller i en af vores hyggelige afdelinger. Naturligvis når det passer dig bedst.

Vi kender alt til mulighederne i Odense

Vores bedemænd har taget sig af pårørende i Odense i mange år, og det er vigtigt for dem at bistå dig med at planlægge en smuk afsked, der er helt i afdødes ånd.

Alle mennesker er forskellige, og det er deres ønsker til begravelse også. Vi kan rådgive dig grundigt, så alle muligheder bliver belyst, og vi lover dig at højtideligheden bliver en smuk og mindeværdig begivenhed, du kan bære med i dit hjerte. Vi har indgående kendskab til Odense og omegn, og vi kan derfor garantere dig, at alle muligheder bliver gennemgået, så I får lige præcis den afsked, I ønsker.

Vi støtter dig og de øvrige efterladte i en svær tid

​At miste et elsket menneske er en livskrise. Ikke alene skal du håndtere en dyb smerte, du skal også forholde dig til alt det praktiske, der også skal besluttes.

Vores bedemænd vil gøre alt, hvad de kan for at lette byrden for dig, men de kan desværre ikke fjerne din sorg. Derimod kan de varetage alt det praktiske, så du får planlagt en smuk og enestående ceremoni, du kan bære med dig gennem livet.

Der er mange muligheder

Vores bedemænd i Odense vil gøre alt for, at den sidste afsked til fulde afspejler det menneske, du har mistet.

Der er der mange forskellige muligheder, og vi rådgiver dig grundigt i dem alle, så du har det rette grundlag til at træffe en meget vigtig beslutning. Havde afdøde specielle ønsker, som fx askespredning, skovbegravelse, borgerlig begravelse eller noget helt andet, står vi for planlægningen.

Begravelse i Odense til rimelige priser

​Alle har ret til en smuk og værdig afsked. Derfor er vores priser rimelige, og selvom vi ikke går på kompromis med vores høje service og personlige kontakt, kan vi konkurrere med vores kolleger på markedet.

Vi udarbejder altid et tilbud til dig, så du nemt kan gennemskue, hvad de forskellige ting koster.

Har du brug for hjælp med at søge forskellige former for tilskud og begravelseshjælp, kan vi selvfølgelig også klare dette.

Kontakt din bedemand i Odense

Vores bedemænd i Odense besvarer telefonerne hele døgnet, så ring til os på telefon 64 41 01 64. Vi sidder klar til at støtte dig. Du kan også sende os en mail her, så vender vi hurtigt tilbage.

Bedemand

Karin Klingenberg

Bedemandsassistent

René Lassen

Kontakt din Bedemand i Odense​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hovedkontor:

Bedemand Berner ApS

Ingemannsvej 16, 4200 Slagelse

Navigation på Google Maps »

Andre afdelinger:

Bedemand Sjælland »

Bedemand Jylland »

Bedemand Fyn​ »

Har du spørgsmål?

E-mail: berner@bedemand-berner.dk

Telefon: 58 52 10 18

​CVR: ​28862636

Persondatapolitik »