Bedemand i Kolding​

​Bedemand, der hjælper pårørende i Kolding

Står du og har brug for en bedemand i Kolding, står vi klar til at støtte dig i den svære tid, der følger efter et dødsfald. Vores bedemænd har mange års erfaring med begravelser og bisættelser, og vi kan tage os af alt det praktiske samt af dig og de øvrige pårørende. Vi kommer gerne hjem til dig, men samtale kan også foregå i en af vores forretninger, hvis du måtte ønske dette.

Traditionel begravelsesforretning med omsorgsfulde bedemænd

Vores bedemænd i Kolding arbejder med hjertet. Deres fornemste opgave er at bistå dig med at skabe en smuk og respektfuld afsked for din kære. Ligesom mennesker er forskellige, er begravelser/bisættelser det også, og uanset hvad du vælger, garanterer vi dig en smuk og mindeværdig højtidelighed.

Vi tager os af dig i en svær tid

​Det er svært at stå tilbage, når et elsket menneske går bort. Ikke alene skal du håndtere en stor sorg, men der er også alt det praktiske, du samtidig skal forholde dig til. Vores bedemænd står klar til at lette byrden for dig. De kan ikke fjerne smerten, men de kan sikre dig, at alt det praktiske bliver håndteret professionelt, og at du får planlagt en smuk afsked, du kan se tilbage på i årene der følger.

Ikke to mennesker er ens

Ikke to mennesker er ens, og det er to begravelser heller ikke. Vores bedemænd gør meget ud af, at den sidste afsked afspejler det menneske, der har forladt jer.

Der er heldigvis mange muligheder i dag, og vi har kendskab til dem alle. Så er jeres ønsker lidt ud over det sædvanlige, ønsker I fx en maritim begravelse, en skovbegravelse, en borgerlig begravelse eller noget helt andet, kan vi naturligvis også hjælpe.

Begravelser for enhver pengepung

​Vi synes, at alle har ret til en smuk begravelse. Derfor er vores priser rimelige, og vi er konkurrencedygtige – også i forhold til de mange tilbud, der lokkes med rundt omkring på nettet. Alligevel vægter vi den personlige kontakt og høje service højt.

Vi udarbejder altid et tilbud til dig som det første, og du kan med dette være helt sikker på, at der ikke efterfølgende tilkommer uforudsete udgifter, du ikke havde budgetteret med.

Vi kan naturligvis også hjælpe dig med at søge tilskud hos det offentlige.

Kontakt din bedemand i Kolding

Vores bedemænd i Kolding kan træffes døgnet rundt på telefon 75 93 09 09, og vi sidder klar til at tage os godt af dig. Du kan også kontakte os via mail her.

​Ludvig Andersens Begravelsesforretning

Safirvej 11
​6000 Kolding

Telefon: 75 93 09 09

Vi svarer hele døgnet!

Bedemand

Karin Klingenberg

Bedemandsassistent

René Lassen

Kontakt din Bedemand i Kolding​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hovedkontor:

Bedemand Berner ApS

Ingemannsvej 16, 4200 Slagelse

Navigation på Google Maps »

Andre afdelinger:

Bedemand Sjælland »

Bedemand Jylland »

Bedemand Fyn​ »

Har du spørgsmål?

E-mail: berner@bedemand-berner.dk

Telefon: 58 52 10 18

​CVR: ​28862636

Persondatapolitik »