​Bedemand der hjælper efterladte i Vejle

Har du brug for en bedemand, der er lokalkendt i Vejle, er vi klar til at støtte og hjælpe dig i den svære tid, der følger efter et dødsfald. Vores bedemænd har i mange år bistået ved begravelser og bisættelser, og vi tager os af alt det praktiske og af dig og de øvrige efterladte. Samtale kan foregå i en af vores forretninger, men vi kan også komme hjem til dig eller andre steder, du måtte foretrække at mødes.

Traditionel begravelsesforretning med nærværende bedemænd

For vores bedemænd i Vejle er deres arbejde ikke bare et arbejde. Deres vigtigste mission er at bistå dig med at arrangere en smuk og værdig afsked for din kære. Mennesker er forskellige, og det er begravelser/bisættelser også. Der er mange forskellige muligheder, og uanset hvilken du vælger, lover vi dig en smuk og enestående højtidelighed.

Vi tager os af dig og dine i en svær tid

​Det er for de fleste smertefuldt at stå tilbage, når et elsket menneske går bort. Du skal ikke alene håndtere en uoverskuelig sorg, men der er også en masse praktik, du samtidig skal tage stilling til. Vores bedemænd vil gøre deres for til at lette byrden for dig. De kan aldrig fjerne smerten, men de kan sørge for, at der bliver taget hånd om alt det praktiske, og at du får arrangeret en afsked, der bliver helt efter dine eller afdødes ønsker.

Alle mennesker er forskellige

Alle mennesker er forskellige, og det er begravelser også. Derfor gør vi alt for, at den sidste afsked afspejler det menneske, der er gået bort.

I dag er der heldigvis mange muligheder, og vi kan rådgive om dem alle. Så har I specielle ønsker, som fx maritim begravelse, skovbegravelse, borgerlig begravelse eller lignende, kan vi selvfølgelig hjælpe.

Begravelser i mange prislejer

​Alle har ret til en smuk og værdig afsked. Derfor er vores priser altid rimelige, og vi er naturligvis konkurrencedygtige, også selvom vi vægter personlig kontakt og høj service højt.

Du modtager altid et udspecificeret tilbud fra os, så du kan være helt sikker på, at du har en pris, der inkluderer alt.

Vi har også mulighed for at hjælpe dig med at søge tilskud hos det offentlige.

Kontakt din bedemand i Vejle

Vores bedemænd i Vejle kan træffes hele døgnet, alle ugens dage på telefon 75 86 72 86, og vi sidder klar til at tage os godt af dig. Du er også velkommen til at sende os en mail her.

Ludvig Andersens Begravelsesforretning

Jyllandsgade 60
​7000 Fredericia

Telefon: 75 86 72 86

Vi svarer hele døgnet!

Bedemand

Karin Klingenberg

Bedemandsassistent

René Lassen

Kontakt din Bedemand i Vejle​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hovedkontor:

Bedemand Berner ApS

Ingemannsvej 16, 4200 Slagelse

Navigation på Google Maps »

Andre afdelinger:

Bedemand Sjælland »

Bedemand Jylland »

Bedemand Fyn​ »

Har du spørgsmål?

E-mail: berner@bedemand-berner.dk

Telefon: 58 52 10 18

​CVR: ​28862636

Persondatapolitik »