​Kompetent og lokalkendt bedemand
​i Hvalsø

I Hvalsø Bedemandsforretning ved vi, at det er forbundet med mange følelser at miste et elsket menneske. Du skal både rumme og bearbejde den store sorg, men du skal også tage stilling til alle de praktisk ting i forbindelse med planlægning af begravelsen/bisættelsen.

I nogle tilfælde har afdøde efterladt en Sidste Vilje, hvor vedkommendes ønsker er skrevet ned. Hvis dette ikke er tilfældet, og det ikke er noget, I tidligere har talt om i familien, skal beslutningerne tages af de efterladte.

Bedemand med årelang erfaring

Når du er tilknyttet en bedemand fra Hvalsø Bedemandsforretning, gennemgår vi altid alle forskellige muligheder. Vi har i mange år bistået pårørende i Hvalsø, samt på øvrige Midtsjælland, med at arrangere begravelser og bisættelser. Vores bedemænd har derfor ikke alene et tæt samarbejde med præster og kirkepersonale i Hvalsø og omegn, men de har også indgående kendskab til de forskellige muligheder og kirkegårde i området.

Professionel rådgivning og lave priser

Med en bedemand fra Hvalsø Bedemandsforretning kan du være helt sikker på, at intet bliver overladt til tilfældigheder. Alligevel kan vores priser kan matche de mange billige tilbud, der reklameres med overalt på internettet.

​Med mange afdelinger har vi altid en bedemand i nærheden af dig. Dette er medvirkende til, at vi kan holde vores priser nede, uden vores bedemænd behøver gå på kompromis med det høje serviceniveau.

Derfor får du således både en pris, du kan være tilfreds med og samtidig sikkerhed for, at din bedemand hjælper dig med at planlægge en sidste afsked, der er i henhold til afdødes eller de efterladtes ønsker.

Og vi kan selvfølgelig hjælpe dig med at søge tilskud/begravelseshjælp.

Vi mødes hos dig eller i vores forretning

Vælger du en bedemand fra Hvalsø Bedemandsforretning, bestemmer du helt selv, hvor samtalen skal foregå. Vi kan både mødes i en af vores forretninger eller hjemme hos dig, og vi afholder naturligvis samtaler, når det passer ind i din kalender.

Kontakt en bedemand nu

Vi har altid en bedemand klar ved telefonen, så ring trygt på 46 40 19 32. Du kan også sende os en mail her , så vender vi hurtigt tilbage til dig.​

Bedemand

Claus Berner

Bedemand

Anne Holberg

Kontakt din Bedemand i Hvalsø​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hovedkontor:

Bedemand Berner ApS

Ingemannsvej 16, 4200 Slagelse

Navigation på Google Maps »

Afdelinger:

Bedemand Sjælland »

Har du spørgsmål?

E-mail: berner@bedemand-berner.dk

Telefon: 58 52 10 18

​CVR: ​28862636

Persondatapolitik »