Bedemand og begravelsesforretning
​i Holbæk

​Hos Holbæk Bedemandsforretning står vores professionelle bedemænd klar ved telefonen hele døgnet, hvis du skulle få behov for vores vejledning i en svær tid. Vi har over 22 års erfaring med begravelser og bisættelser, og vi ved derfor, at det er vigtigt at være nærværende, lyttende samt at skabe trygge rammer for de efterladte.

For de pårørende er der, udover den altoverskyggende sorg, mange ting at forholde sig til. Derfor er det en god idé at kontakte en professionel bedemand og begravelsesforretning, der kan tage hånd om alt det praktiske og give grundig rådgivning, så der ikke skal bruges ressourcer på selv at undersøge tingene.

Én bedemand - 19 afdelinger

Begravelsesforretningen i Holbæk er én af mange afdelinger under Bedemand Berner. Vi dækker størstedelen af Sjælland og har altid en bedemand i nærheden af dig.

Det giver en tryghed for de pårørende at vide, at deres bedemand kender lokalområdet. Bedemanden har naturligvis også et godt netværk i Holbæk, herunder byens præster og kirker, så han eller hun altid kan fortælle dig præcis hvilke muligheder, der er tilgængelige.

På denne måde kan vi skabe de bedste forudsætninger for en ordentlig og smuk bisættelse eller begravelse til ære for både afdøde og efterladte.

Hvis der skal afholdes et efterfølgende kaffearrangement eller lignende, kan vi selvfølgelig også være behjælpelige med dette.

Vi synes, det er vigtigt, at ceremonien bliver arrangeret og afholdt helt i jeres ånd, så det bliver en smuk og mindeværdig begivenhed, I kan se tilbage på med glæde. Derfor er vores motto: Tryghed, nærvær og omsorg. Med disse tre ord i fokus hjælper vi som seriøs bedemand med at sige farvel på den bedst mulige måde.

Kontakt Holbæk Bedemandsforretning

Vi holder åben hele døgnet, hele året. Derfor kan du altid komme i kontakt med en af vores bedemænd. Så ring til os nu på 59 43 83 33 for at bestille en samtale.

Bedemand

Claus Berner

Bedemand

Anne Holberg

Kontakt din Bedemand i Holbæk​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hovedkontor:

Bedemand Berner ApS

Ingemannsvej 16, 4200 Slagelse

Navigation på Google Maps »

Afdelinger:

Bedemand Sjælland »

Har du spørgsmål?

E-mail: berner@bedemand-berner.dk

Telefon: 58 52 10 18

​CVR: ​28862636

Persondatapolitik »