Bedemand i Tølløse​​

Vi støtter dig i en svær periode

Vores bedemænd i Begravelsesforretningen for Tølløse & Omegn ved, du går i svær tid i møde, når du mister et menneske, der står dig nær. Og vi ved at alle de praktiske opgaver, du er nødt til at forholde dig til i tiden efter dødsfaldet, formentlig forekommer uoverskuelige.

Derfor sætter vi en ære i at yde dig den støtte og rådgivning, du har brug for. Så med en bedemand fra Begravelsesforretningen for Tølløse & Omegn er du altid i trygge og kompetente hænder.

Grundig og omsorgsfuld rådgivning

Med en af vores bedemænd tilknyttet kan du være sikker på, at intet overlades til tilfældigheder. Med indgående kendskab til præster og kirker i Tølløse og omegn kan vi rådgive dig ned i allermindste detalje.

Derfor kan du altid være sikker på, at alle tilgængelige muligheder bliver drøftet, og at alle praktiske beslutninger bliver truffet helt efter de efterladtes eller afdødes ønsker.

Vi kan ikke alene være behjælpelige ved traditionelle begravelser, vi kan også bistå i forhold til andre trosretninger, ved borgerlige begravelser, hvis afdøde ikke var medlem af Folkekirken og meget andet. Og vi sørger for, du er ordentlig klædt på til at træffe de rette beslutninger, så afskeden bliver enestående.

Billige priser og høj service

Generelt set er vores priser billige, selvom vores service er høj. Derfor kan du være sikker på, at du ikke kan spare penge ved at vælge en anden bedemand, selvom mange på nettet reklamerer med store prisbesparelser. Disse opnår du typisk ved at varetage en del af det praktiske selv.

​Hos Begravelsesforretningen for Tølløse & Omegn har du også mulighed at til- og fravælge ydelser, hvis du selv ønsker dette. Men grundig rådgivning gennem hele forløbet er du altid sikker på at få hos os.

Og vi kan også være behjælpelige med at søge tilskud eller begravelseshjælp

Vi kører også ud i Tølløse området

Ønsker du at samtalen skal foregå i dit eget eller afdødes hjem, kommer vi naturligvis gerne hjem til dig. Vi kan også mødes i den af vores hyggelige afdelinger, der ligger tættest på dig.

Vi træffes altid

Hos Begravelsesforretningen for Tølløse & Omegn sidder der altid en bedemand klar til at besvare dit opkald. Så lige gyldigt om det er midt om natten, tidligt på morgenen eller i weekenden, er der altid en bedemand i den anden ende, der er klar til at støtte og hjælpe dig.

Ring til os nu

Kontakt os nu på 59 12 11 70, og lad os bistå dig i den svære tid. Du har også mulighed for at sende os en mail her , så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Bedemand

Claus Berner

Bedemand

Anne Holberg

Kontakt din Bedemand i Tølløse​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hovedkontor:

Bedemand Berner ApS

Ingemannsvej 16, 4200 Slagelse

Navigation på Google Maps »

Afdelinger:

Bedemand Sjælland »

Har du spørgsmål?

E-mail: berner@bedemand-berner.dk

Telefon: 58 52 10 18

​CVR: ​28862636

Persondatapolitik »