​Bedemand og begravelsesforretning i Roskilde

​Hos Bedemand Berner har vi afdelinger over hele Sjælland, og vi har i mange år bistået ved begravelser og bisættelser i Roskilde.

Vores bedemænds fornemste opgave er at tage kærlig hånd om de efterladte, så de kan føle sig trygge og i gode hænder i en svær tid.

Roskilde er en majestætisk by med mange smukke kirker og dermed mange muligheder, når det kommer til begravelsen. Hos Roskilde Begravelsesforretning står vi klar med 22 års erfaring indenfor begravelser og bisættelser. Vi tilbyder alt fra helt enkle ceremonier til større arrangementer - men altid med respekt for den afdøde samt de pårørendes ønsker.

Begravelsesforretning sørger for smuk afsked

​Hos Roskilde Begravelsesforretning kan vi være med lige fra dødsfaldet, og til alt er faldet på plads efter bisættelsen eller begravelsen. Vores bedemand lytter først og fremmest til de fremsatte ønsker for en sidste afsked, men vi står naturligvis også meget gerne til rådighed med kyndig vejledning af enhver slags til de efterladte.

Vi har ikke alene stor viden om traditionelle begravelser, vi kan også bistå i forhold til andre trosretninger, ved borgerlige begravelser, hvis afdøde ikke var medlem af Folkekirken og meget mere. Og vi sørger for, de pårørende er ordentlig klædt på til at træffe de rette beslutninger.

Ceremoni og mindesammenkomst efter ønske

Vi anbefaler altid, at ceremonien afholdes i den afdødes ånd, og vi kan rådgive om de forskellige muligheder. Vi kan hjælpe ved alle former for begravelser, og vi kan naturligvis også være behjælpelige med at arrangere det efterfølgende kaffebord samt andre former for mindesammenkomster.

Kontakt din bedemand i Roskilde

Bedemanden i Roskilde svarer på henvendelser døgnet rundt. Vi kan træffes på telefon: 46 35 08 80. Hvis du foretrækker det, kan du også sende os en mail, så vender vi hurtigt tilbage til dig.​

Bedemand

Claus Berner

Bedemand

Anne Holberg

Kontakt din Bedemand i Roskilde​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hovedkontor:

Bedemand Berner ApS

Ingemannsvej 16, 4200 Slagelse

Navigation på Google Maps »

Afdelinger:

Bedemand Sjælland »

Har du spørgsmål?

E-mail: berner@bedemand-berner.dk

Telefon: 58 52 10 18

​CVR: ​28862636

Persondatapolitik »