Bedemand i Faxe

Bedemand der støtter i en svær tid

Når du mister et kært menneske, er der mange forskellige ting, du skal forholde dig til både følelsesmæssigt og praktisk. For mange mennesker er det en næsten uoverskuelig udfordring både at skulle rumme sorgen og samtidig at skulle forholde sig til de praktiske beslutninger, der også skal tages i forbindelse med planlægning af den sidste rejse.

Hos Faxeegnens Begravelsesforretning sidder vores bedemænd klar til at rådgive dig, så du får den støtte, du har brug for, for at kunne træffe de rette valg.

Bedemænd med kendskab til Faxe og omegn

Vi har gennem mange år bistået borgere i Faxe og omegn med begravelser og bisættelser af deres kære. Derfor har vi opnået et indgående kendskab til præster og kirkegårde i Faxe området, og vi kan også byde ind, hvis du har brug for hjælp til at finde et sted, i periferien af Faxe, til afholdelse af et efterfølgende arrangement.

Det betyder at du, når du er tilknyttet en bedemand fra Faxeegnens Begravelsesforretning, kan være helt sikker på at få alle muligheder belyst, så du er ordentlig klædt på til at træffe de helt rigtige beslutninger, og vores bedemænd gør alt, hvad der står i deres magt for, at begravelsen/bisættelsen bliver en smuk og mindefuld begivenhed.

Priser hvor alle kan være med

I Faxeegnens Begravelsesforretning er vi stolte af at have priser, hvor alle kan være med. Du har, når du vælger en af vores bedemænd, mulighed for at være med i det omfang du ønsker, så tager vi os af resten.

Vi tilbyder priser, der er på niveau med de priser, andre bedemænd reklamerer med, og du kan være sikker på, at pris og ydelse hænger sammen, og at der ikke efterfølgende dukker uventede ekstraomkostninger op. Kort sagt er du i trykke hænder med en bedemand fra Faxeegnens Begravelsesforretning.

Vores bedemænd kører også ud i hele Faxe og omegn

Hvis du foretrækker, at samtalen foregår hos dig, kommer vi gerne ud, lige når det passer dig. Vi kører ud overalt i Faxe og omegn. Vi kan også mødes i den af vores hyggelige forretninger, der ligger tættest på hvor du befinder dig.

Kontakt vores bedemænd

Vi holder telefonerne åbne 24 timer i døgnet, så du kan ringe til en af vores bedemænd når som helst på 56 71 18 49.​​

Bedemand

Claus Berner

Bedemand

Anne Holberg

Kontakt din Bedemand i Faxe

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hovedkontor:

Bedemand Berner ApS

Ingemannsvej 16, 4200 Slagelse

Navigation på Google Maps »

Afdelinger:

Bedemand Sjælland »

Har du spørgsmål?

E-mail: berner@bedemand-berner.dk

Telefon: 58 52 10 18

​CVR: ​28862636

Persondatapolitik »