Ludvig Andersens Begravelsesforretning i Børkop

​Søndergade 3, 7080 Børkop | Telefon: 75 86 72 86 | Vi svarer hele døgnet!

Begravelsesforretningen i Børkop blev grundlagt af bedemand Ludvig Andersen fra hans private bopæl i 1963 og begravelsesforretningen er i dag beliggende på Søndergade 3 midt i Børkop by nær Vejle.

Den lokale tilstedeværelse gør, at du kan få råd og vejledning fra en lokal bedemand i Børkop til at træffe de valg du nødvendigvis må træffe, når du lige har mistet en af dine kære og skal have praktisk hjælp af en bedemand til en kommende bisættelse eller begravelse. Vores bedemænd kender lokalområdet og dets sogne, så vores rådgivning er ikke bare professionel men også nærværende.

For bedemændene hos os er den personlige kontakt meget vigtig – det er den der giver tillid og dermed tryghed. Det er helt op til dig selv om du helst vil mødes med din lokale bedemand i vores begravelsesforretning i Børkop eller du hellere vi have besøg af en bedemand hjemme hos dig selv i vante omgivelser.

Når bedemanden og du har afsluttet samtalen, laver vi et skriftligt prisoverslag over, hvad der er besluttet og dagene op til højtideligheden skal finde sted, vil din lokale bedemand i Børkop tage sig at alle de praktiske og formelle opgaver, der skal varetages, så du får den nødvendige tid til omsorg for dig selv og kontakten med dine nærmeste.

Er afdøde ikke medlem af folkekirken eller ønskes der af andre årsager en borgerlig begravelse, står vores bedemænd naturligvis også til rådighed med hjælp og vejledning for dette ønske. Vore bedemænd i Ludvig Andersens Begravelsesforretning i Børkop er neutrale rådgivere, uanset trosretning, og tager altid afsæt i afdødes liv og de ønsker afdøde eller de pårørende måtte have.

Har du spørgsmål eller vil du aftale tid til samtale, så kontakt os på 75 86 72 86.​

Bedemand

Karin Klingenberg

Bedemandsassistent

René Lassen

Bedemand Berner ApS

​CVR: 28 86 26 36

E-mail: berner@bedemand-berner.dk