Ringsted Begravelsesforretning

Lizzi og Per Christensens Eftf.​

​​Nørregade 43, 4100 Ringsted, Telefon: 57 61 22 39 - Vi svarer hele døgnet!

Bedemand og begravelsesforretning i Ringsted

​Ringsted Begravelsesforretning er din lokale bedemand. Med nøgleordene tryghed, nærhed og omsorg for øje skaber vi de bedste forudsætninger for en smuk og god afsked med de elskede mennesker, der har forladt os.

Hos Ringsted Begravelsesforretning har vi samlet dygtige bedemænd med mange års erfaring. På denne måde er du sikret kompetent rådgivning og vejleding i en svær tid.

Begravelsesforretning med dygtige folk

Du finder vores dygtige bedemænd i lokalerne på Nørregade i Ringsted. Her kan vi hjælpe dig med at skabe den bedst mulige, mest respektfulde og den smukkeste afsked for dine kære. Vi tilbyder at stå for alt lige fra simple bisættelser til pompøse begravelser.

Heldigvis er det ikke ofte, man oplever, at en kær ven eller et elsket familiemedlem forlader én. Men når det sker, er det vigtigt, at du kan søge til professionelle, der kan tage over, så du ikke selv skal stå med det hele. Her tilbyder vi som professionel bedemand og begravelsesforretning i Ringsted vores kompetencer, der bygger på mere end 22 års erfaring på området. Og vi ser frem til at tage kyndig hånd om jer i en svær tid.

Kontakt din bedemand i Ringsted

​Vi vil gerne være den, I vælger, når I står over for en bisættelse eller begravelse. Der er mange ting, der skal koordineres og holdes styr på, og her kan vi bistå og lette noget af presset fra jeres skuldre.

Bedemændene hos Ringsted Begravelsesforretning kan træffes døgnet rundt på telefon: 57 61 22 39.​

Bedemand Berner ApS

​​Nørregade 43

4100 Ringsted

Telefon: 57 61 22 39

CVR: 28862636

Bedemand

Anne Holberg​

Bedemand

Claus Berner

Bedemand

Jimmi Abrahamsen

Kontakt din Bedemand i Ringsted

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Bedemand Berner ApS

​CVR: 28 86 26 36

E-mail: berner@bedemand-berner.dk