Sorøegnens Begravelsesforretning

​Slagelsevej 1 A, 4180 Sorø, telefon: 57 83 02 45 - Vi svarer hele døgnet!

Har du mistet?

Har du mistet et kært familiemedlem eller en god ven, i eller i omegnen af Sorø, og har du behov for rådgivning eller professionel hjælp, så tøv ikke med at kontakte Sorøegnens Begravelsesforretning.

Høj standard og medmenneskelighed

Sorøegnens Begravelsesforretning er en del af begravelsesforretningen Bedemand Berner. 

Hos os sætter vi høje standarder, både hvad angår det professionelle aspekt men også det personlige. Vi yder kyndig vejledning i forbindelse med planlægning af den sidste afsked, og det er for os vigtigt, at alt det praktiske forløber gnidningsløst, da vi ved, du har nok at forholde dig til, når du lige har mistet.

Den helt rigtige bedemand

Hvis det betyder noget for dig, om din bedemand er en mand eller en kvinde, kan du selvfølgelig blive betjent af det køn, du foretrækker. Vi har både kompetente mandlige og kvindelige bedemænd, der alle vil gøre deres yderste for at være en god støtte i en svær tid.

​Din lokale bedemand i Sorø

​Vi har adresse på Slagelsevej 1. Herfra kører vi ud i hele Sorø og omegn. Og skulle du bo længere væk, kan vi henvise dig til en kompetent bedemand i en af vores andre afdelinger.

Hvis du foretrækker, at samtalen foregår i vores hyggelige lokaler på Slagelsevej, kan vi naturligvis også aftale dette, og vi kan mødes, når det passer dig bedst.


Lave priser

Hos Sorøegnens Begravelsesforretning betaler du ikke for meget for dine ydelser. Vi kan konkurrere med andre bedemænd og kan samtidig tilbyde den høje service, der er kendetegnende for den traditionelle bedemand. Du kan også vælge at tage dig af nogle af tingene selv, hvis det er det, du ønsker.

Din lokale begravelsesforretning​

Har du mistet et kært familiemedlem eller en god ven og har behov for professionel hjælp, så tøv ikke med at kontakte din bedemandsforretning i Sorø.

Sorøegnens Begravelsesforretning – Palludans Eftf. er en del af Bedemand Berner, som går op i at sætte høje standarder og yde kyndig vejledning i forbindelse med den sidste afsked. Det er vigtigt, at alt det praktiske forløber smertefrit – for I har nok at tænke på i tiden efter at have mistet

Altid til at træffe

​Vores bedemænd er at træffe døgnet rundt. Så uanset hvornår du har behov for at tale med en bedemand, kan du kontakte os på tlf. 57 83 02 45.​

Kontakt din Bedemand i Sorø

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Bedemand

Ole Hansen

Bedemand

Claus Berner

Bedemand

Bettina Vad

Bedemand Berner ApS

​CVR: 28 86 26 36

Ingemannsvej 16

4200 Slagelse

Telefon: 58 52 10 18

E-mail: berner@bedemand-berner.dk