Gørlev Bedemandsforretning

​Algade 18, 4281 Gørlev, telefon: 58 85 55 20 - Vi svarer hele døgnet!

Professionel og kompetent bedemand i Gørlev

I Gørlev Bedemandsforretning ved vi, hvor svært det er at miste et elsket menneske. Ikke alene skal du rumme og bearbejde en stor sorg, du skal også forholde dig til alle de praktiske ting, der skal tages stilling til, når en begravelse/bisættelse skal planlægges.

Måske har afdøde efterladt papirer, hvor vedkommendes ønsker er nedfældet. Hvis ikke, og det ikke er noget I har drøftet i familien, skal beslutningerne tages af de pårørende.

Bedemand med mange års erfaring

Når du er tilknyttet en bedemand fra Gørlev Bedemandsforretning vil vi, ved den indledende samtale, gennemgå de forskellige muligheder. Vi har i mange år hjulpet pårørende i Gørlev og omegn med at arrangere begravelser og bisættelser, og vores bedemænd har derfor ikke alene et godt samarbejde med præster og kirker i Gørlev og opland men også indgående kendskab til de forskellige muligheder, der tilbydes.

Billige priser og høj service

Når du vælger en bedemand fra Gørlev Bedemandsforretning, er du sikret at intet bliver overladt til tilfældigheder, heller ikke selvom vores priser kan matche de mange billige tilbud, der reklameres med på internettet.

​Med mange afdelinger har vi altid en bedemand i nærheden af dig, hvilket er medvirkende til, at vi kan holde vores priser på et rimeligt niveau, og vores bedemænd går aldrig på kompromis med vores høje service.

Du får således både en pris, du kan være tilfreds med, men samtidig en sikkerhed for, at din bedemand hjælper dig med at planlægge en sidste afsked, der er helt i afdødes eller de pårørendes ånd.

I vores forretning eller hjemme hos dig

Med en bedemand fra Gørlev Bedemandsforretning bestemmer du selv, om samtalen skal foregå i en af vores forretninger eller hjemme hos dig. Vi kører gerne ud i hjemmet, og vi afholder naturligvis samtaler, når det passer dig bedst.

Kontakt en bedemand

Vores bedemand sidder klar ved telefonen hele døgnet, alle ugens dage også i højtider og ferieperioder. Så ring trygt på 58 85 55 20.​

Bedemand Berner ApS

​Algade 18, 

4281 Gørlev

Telefon: 58 85 55 20

CVR: 28862636
berner@bedemand-berner.dk

Bedemand

Ole Hansen

Bedemand

Claus Berner

Bedemand

Bettina Vad

Kontakt din Bedemand i Gørlev​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Bedemand Berner ApS

​CVR: 28 86 26 36

E-mail: berner@bedemand-berner.dk