Høng Begravelsesforretning

​Hovedgaden 25, 4270 Høng, Telefon: 58 85 23 31 - Vi svarer hele døgnet!

Professionelt og lokalkendt Høng bedemand

I Høng Begravelsesforretning er vores bedemænd klædt på til at rumme de mange følelser, der er forbundet med at miste et elsket menneske.

Bedemændene ved at det er svært både at rumme og bearbejde en altoverskyggende sorg, samtidig med man skal tage stilling til alt det praktiske i forbindelse med planlægning af begravelsen/bisættelsen.

Hvis du står i den situation, at afdøde ikke har nedfældet eller delt sine ønsker til begravelse eller bisættelse, kan du trygt stole på, at vores bedemand kan gennemgå de forskellige muligheder med dig.

Bedemand med stort lokalkendskab

Hos Høng Begravelsesforretning har vi over årene bistået pårørende i Høng og omegn med at arrangere begravelser og bisættelser.

Vores bedemænd har derfor et godt og mangeårigt samarbejde med præster og kirkepersonale, men de kan også rådgive dig i forhold til efterfølgende kaffearrangement og andre ting, der ikke nødvendigvis lige omhandler selve ceremonien.

Du er sikret en rimelig pris

Med en bedemand fra Høng Begravelsesforretning kan du være helt sikker på, at alt bliver planlagt ned i mindste detalje.

På trods af dette kan vi matche de mange billige tilbud, der reklameres med overalt på internettet, i lokalaviser og andre steder.​

​Med mange afdelinger over det meste af Syd- og Vestsjælland har vi altid en bedemand, der befinder sig i nærheden af dig og med en god struktur i forretningerne, kan vi tilbyde lave priser, samtidig med vi fastholder vores høje serviceniveau.

Derfor tilbyder vi både en pris, du kan være tilfreds med og garanterer dig, at din bedemand hjælper dig med at planlægge alt i henhold til afdødes eller de pårørendes ønsker.

Vi holder møde når og hvor det passer dig bedst

Med en bedemand fra Høng Begravelsesforretning, bestemmer du helt selv, hvor samtalen skal foregå. Vi tilbyder både samtaler i en af vores forretninger eller i dit hjem, og vi mødes naturligvis, når det er mest belejligt for dig.

Vi kan kontaktes hele døgnet

Vi har altid en bedemand klar til at besvare telefonen, så ring nu på 58 85 23 31.​

Kontakt din Bedemand i Høng

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Bedemand

Ole Hansen

Bedemand

Claus Berner

Bedemand

Bettina Vad

Bedemand Berner ApS

​CVR: 28 86 26 36

Ingemannsvej 16

4200 Slagelse

Telefon: 58 52 10 18

E-mail: berner@bedemand-berner.dk