Holbæk Bedemandsforretning

Telefon: 59 43 83 33

Vi svarer hele døgnet!

Bedemand

Anne Holberg​

Bedemand

Claus Berner

Bedemand

Jimmi Abrahamsen

Bedemand og begravelsesforretning i Holbæk

​Hos Holbæk Bedemandsforretning står vores professionelle bedemænd klar ved telefonen hele døgnet, hvis I skulle få behov for vores vejledning i en svær tid. Vi har over 22 års erfaring på området, og ved derfor, at det er vigtigt at være nærværende, lyttende og at skabe trygge rammer for de efterladte.

Som pårørende, er der mange ting at se til oveni sorgen, derfor er det en god idé at kontakte en professionel bedemand og begravelsesforretning, der kan tage hånd om nødvendighederne.

Én bedemand - 19 afdelinger

Begravelsesforretningen i Holbæk er én af mange afdelinger under Bedemand Berner, som dækker størstedelen af Sjælland. 

Det giver en tryghed for de pårørende at vide, at deres bedemand kender lokalområdet. Bedemanden har naturligvis også et godt netværk i Holbæk. 

Kun på denne måde kan vi skabe de bedste forudsætninger for en ordentlig og smuk bisættelse eller begravelse til ære for både afdøde og efterladte.

Vi synes, det er vigtigt, at ceremonien bliver arrangeret og afholdt i jeres ånd. Derfor er vores motto: Tryghed, nærvær og omsorg. Med disse tre ord i fokus hjælper vi som seriøs bedemand med at sige farvel på den bedst mulige måde.

Kontakt begravelsesforretningen i Holbæk

Bedemand Berner ApS

​CVR: 28 86 26 36

E-mail: berner@bedemand-berner.dk