Jernløse Bedemandsforretning

Telefon: 59 17 99 52

Vi svarer hele døgnet!

Bedemand i Jernløse

Står du og mangler en bedemand i Jernløse, er du kommet til det helt rette sted.

I Jernløse Bedemandsforretning har bedemændene mange års erfaring med bistand og planlægning af den sidste rejse, og de sætter en ære i, omsorgsfuldt og professionelt, at hjælpe dig gennem den svære tid, der kommer i kølvandet på et dødsfald.

Bedemand med omtanke

Vores bedemænd ved, at perioden efter et elsket menneske er gået bort for mange ikke alene kan føles smertefuld men også uoverskuelig og kaotisk. Derfor sætter de alle en ære i at støtte og rådgive dig professionelt, så du er i trygge hænder, når vigtige beslutninger skal træffes.

Vi sørger for at belyse alle tilgængelige muligheder, så du er klædt på til at tage de rette beslutninger.

Billige priser også her

Du har sikkert bemærket de mange annoncer på nettet, hvor diverse bedemænd lokker med store besparelser.

I virkeligheden er deres priser på niveau med alle andre bedemænds, besparelsen ligger I, at du selv varetager en del af arbejdsopgaverne. Gør du ikke det, er der ingen besparelse.

Den samme model kan du også købe hos den traditionelle bedemand, men her er du garanteret, at intet bliver glemt eller overset, da vores bedemand holder styr på alt.

Alle typer begravelser

Hos Jernløse Bedemandsforretning håndterer vi alle typer begravelser, herunder f.eks. borgerlige begravelser fra kapeller samt begravelser for andre trosretninger som f.eks. muslimer, jøder og katolikker og vi har kendskab til de forskellige skikke.

Bedemand; mand eller kvinde?

Vi ved at du er i en følsom periode, når du netop har mistet en af dine kære og at god kemi derfor er ekstra vigtig. Så derfor vælger du hos os selv, om du vil betjenes af en mand eller en kvinde.

Kontakt os

Vi kan træffes telefonisk døgnet rundt, alle dage, hele året. Derfor kan du altid komme i kontakt med en bedemand eller -dame. Ring nu på 59 17 99 52.​​

Bedemand

Anne Holberg​

Bedemand

Claus Berner

Bedemand

Jimmi Abrahamsen

Bedemand Berner ApS

​CVR: 28 86 26 36

E-mail: berner@bedemand-berner.dk