Bedemand og Begravelsesforretning i Næstved​

Telefon: 55 72 14 80

Vi svarer hele døgnet!

Bedemand

Anne Holberg

Bedemand

Claus Berner

Bedemand

Jimmi Abrahamsen

Begravelsesforretningen er navnet på Næstveds lokale begravelsesforretning.

Som lokal begravelsesforretning og bedemand har vi et godt kendskab til området i og omkring Næstved, hvilket gør os kompetente i forbindelse med rådgivning og vejledning om muligheden for bisættelser og begravelser i området.

Kompetent begravelsesforretning

​Vi er én blandt 19 afdelinger under Bedemand Berner. Bedemandsforretningens mission er at være til stede, dér hvor folk er. Kun med lokalkendskab kan vi hos bedemanden i Næstved skabe de bedste forudsætninger for en god afsked til ære for den afdøde og de pårørende.

Et dødsfald er heldigvis ikke noget, vi oplever mange gange i løbet af vores liv. Men når det sker, er det godt at vide, hvor du skal henvende dig. Hos din lokale bedemand i Næstved står vi klar med kyndig vejledning og trygge rammer, så vi professionelt kan hjælpe dig i en hård periode. Bedemanden i Næstved er med lige fra dødsfald og til endt begravelse.

Tryghed, nærhed & omsorg

Hos os får du tryghed, nærvær og omsorg. Alt sammen vigtige elementer i forbindelse med bisættelse eller begravelse af én du holder af. I samarbejde med dig og dine nærmeste kan vi planlægge en god ceremoni i både de efterladte og afdødes ånd. Lige fra simple til pompøse begravelser og bisættelser hører under vores speciale.

Kontakt din bedemand i Næstved

​Du er altid velkommen til at kontakte begravelsesforretningen, hvis du har spørgsmål, eller hvis du ønsker vores hjælp og ekspertise. Vi står til rådighed på telefon: 55 72 14 80 hele døgnet, så tøv ikke med at kontakte bedemand i Næstved.​

Bedemand Berner ApS

​CVR: 28 86 26 36

E-mail: berner@bedemand-berner.dk