Skælskør Begravelsesforretning

​Algade 5, 4230 Skælskør, Telefon: 58 19 41 42 - Vi svarer hele døgnet!

Professionel og lokal bedemand i Skælskør

I Skælskør Begravelsesforretning ved vi, at det er svært at miste et elsket menneske. Ikke alene skal du håndtere og bearbejde en stor sorg, du skal samtidig kunne forholde dig til alle de praktiske udfordringer, der kan opstå, når du skal planlægge en begravelse eller bisættelse.

Måske har afdøde efterladt papirer, hvor hans eller hendes sidste ønsker er nedskrevet. Hvis dette ikke er tilfældet, og det ikke er noget I har talt om i familien, skal beslutningerne træffes af de pårørende.

Bedemand med mange år på bagen

Når du har møde med en bedemand fra Skælskør Begravelsesforretning vil vi, indledningsvis, gennemgå de forskellige muligheder.

Vi har i mange år hjulpet pårørende i Skælskør og omegn med at planlægge begravelser og bisættelser. Derfor har vores bedemænd ikke blot godt samarbejde med præster og kirker i området men også indgående kendskab til de forskellige muligheder, der tilbydes.

Billige priser og omsorgsfuld rådgivning

Når du vælger en bedemand fra Skælskør Begravelsesforretning, kan du være helt sikker på, at intet bliver overladt til tilfældigheder. Dette på trods af vores priser kan matche de mange billige tilbud, der annonceres med på internettet.

Med afdelinger over hele Vest- og Sydsjælland har vi altid en bedemand i nærheden af dig. Dette er medvirkende til, at vi kan holde vores priser på et rimeligt niveau, samtidig med du er sikret, at vores bedemænd aldrig går på kompromis med vores høje service.

Derfor opnår du både en pris, du kan være tilfreds med, men samtidig kan du være sikker på, at din bedemand hjælper dig med at arrangere en enestående begravelse/bisættelse, der er helt i afdødes eller de efterladtes ånd.

​​I vores forretning eller hvor du ønsker det

Med en bedemand fra Skælskør Begravelsesforretning kan du helt selv bestemme, om samtalen skal foregå i en af vores forretninger eller i dit eller afdødes hjem. Vi kører gerne ud i hjemmet, og vi afholder naturligvis samtaler på de tidspunkter, der passer dig bedst.

Kontakt en bedemand

Vores bedemand sidder klar ved telefonen hele døgnet, alle ugens dage, naturligvis også i højtider og ferieperioder. Så ring trygt på 58 19 41 42.​​​​​

Kontakt din Bedemand i Skælskør

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Bedemand

Ole Hansen

Bedemand

Claus Berner

Bedemand

Bettina Vad

Bedemand Berner ApS

​CVR: 28 86 26 36

Ingemannsvej 16

4200 Slagelse

Telefon: 58 52 10 18

E-mail: berner@bedemand-berner.dk