Dalmose Begravelsesforretning

Telefon: 58 18 41 43

Vi svarer hele døgnet!

Vi hjælper dig i en svær tid

I Dalmose Begravelsesforretning ved vi at du går en svær tid i møde, når du mister et elsket menneske. Udover at skulle håndtere sorgen, er der en masse praktiske ting, du skal forholde dig til og det føles for mange som en nærmest uoverskuelig opgave.

Vores bedemænd har alle mange års erfaring i ikke alene at rådgive i det praktiske men også til at støtte i forhold til det følelsesmæssige.

Vores bedemænd sætter en ære i at rådgive og støtte dig præcis i det omfang, du har behov for, og med en bedemand fra Dalmose Begravelsesforretning kan du trygt stole på, at alt bliver som du ønsker det.

Vi tager os af alt

Når du er tilknyttet en af vores bedemænd er du garanteret, at intet overlades til tilfældigheder. Vi har alle indgående kendskab til præster og kirker Dalmoses opland, og er derfor i stand til at rådgive dig i alt du har brug for at vide. Derfor er du sikret, at alle muligheder bliver vendt, og at samtlige praktiske beslutninger bliver foretaget helt efter den afdødes eller de pårørendes ønsker.

Rimelige priser til alle kunder

I Dalmose Begravelsesforretning er vores priser rimelige. Vi kan til fulde konkurrere med vores kolleger i branchen, så du er sikker på, at du ikke kommer til at betale mere hos os end hos andre bedemænd.

​Vil du gerne holde udgifterne nede, kan du hos Dalmose Begravelsesforretning til- og fravælge ydelser, så du selv stå for noget af det praktiske. Men den grundige rådgivning og en nærværende bedemand får du altid her.

Vi kører overalt i Dalmose og omegn

Foretrækker du, at samtalen foregår i afdødes eller dit eget hjem, kommer vi selvfølgelig gerne ud til dig. Alternativt kan aftale samtale i den af vores mange afdelinger, der er tættest på dig. Med afdelinger over hele Syd- og Vestsjælland, er vi altid i nærheden.

Vi træffes 24 timer i døgnet

Hos Dalmose Begravelsesforretning sidder der altid en bedemand klar til at besvare din henvendelse. Så du skal ikke holde sig tilbage, heller ikke selvom det er på skæve tidspunkter eller i weekends. Vi har altid en bedemand klar til at tale med dig.

Kontakt os nu

Kontakt os nu på 58 18 41 43 og lad os sammen planlægge en smuk og enestående afsked.​

Bedemand

Ole Hansen

Bedemand

Bettina Vad

Bedemand

Claus Berner

Bedemand Berner ApS

​CVR: 28 86 26 36

E-mail: berner@bedemand-berner.dk