Slagelse Begravelsesforretning

​Ingemannsvej 16, 4200 Slagelse (overfor sygehuset), Telefon: 58 52 10 18 - Vi svarer hele døgnet!

Bedemand og begravelsesforretning i Slagelse

​Overfor sygehuset på Ingemannsvej i Slagelse finder du vores begravelsesforretning.

Bedemanden i Slagelse kan bistå dig, når én af dine kære skal begraves eller bisættes. Med mere end 22 års erfaring er bedemanden ikke just ny inden for feltet. Det kommer dig til gode, da vi har en enorm viden om procedurer, muligheder og formaliteter i forbindelse med bisættelser og begravelser.

Vores mål er, at alle pårørende skal føle sig trygge, når de er i hænderne på Slagelses lokale bedemand og begravelsesforretning

Begravelsesforretning med lokalkendskab

​Bedemanden kender lokalområdet og har derfor mange gode kontakter at trække på, uanset hvad jeres ønsker måtte omfatte.

​Ligeledes er vi hos Slagelse Begravelsesforretning én blandt 19 afdelinger under Bedemand Berner. Vi går nemlig højt op i, at være dér, hvor i er. Ved at være til stede på hele Sjælland og i særdeleshed i dit nærområde, når du har behov for det, kan vi skabe den bedste tryghed, nærhed og omsorg i en svær tid, hvilket igen skaber de bedste forudsætninger for den forestående ceremoni og afslutning på livet.

Kontakt din bedemand i Slagelse

Din bedemand i Slagelse kan træffes hele døgnet på telefon: 58 52 10 18. I begravelsesforretningen står vi gerne til rådighed med kyndig vejledning, når du har behov for det.

Kontakt din Bedemand i Slagelse

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Bedemand

Ole Hansen

Bedemand

Claus Berner

Bedemand

Bettina Vad

Bedemand Berner ApS

​CVR: 28 86 26 36

Ingemannsvej 16

4200 Slagelse

Telefon: 58 52 10 18

E-mail: berner@bedemand-berner.dk