​Begravelse eller bisættelse

Sidste Vilje

Har din pårørende efterladt en ”Sidste Vilje”? Dokumenter som ”Sidste Vilje” opbevares typisk i skuffer med andre papirer, og de fleste er gode til at lægge dem, så de hurtigt findes af de efterladte.

Hvis afdøde ikke har nedfældet ”Sidste Vilje”, eller efterladt andre former for ønsker eller instrukser til begravelse eller bisættelse, er det de pårørende, der skal tage den svære beslutning.

Begravelse eller bisættelse?

En af de første ting der bør tages stilling til er, om afdøde skal brændes (kremeres) eller begraves i kiste (jordfæstes).

Flere og flere vælger i dag at blive kremeret og nedsat i en urne frem for begravet i kiste. Men også andre muligheder er tilgængelige. Man kan fx få spredt sin aske over åbent hav, ligesom man kan blive nedsat på en skovkirkegård. I særlige tilfælde kan man endda blive begravet på privat grund.​

En beslutning alle kan være tilfredse med

​Hvis I er flere pårørende, der kendte afdøde godt, kan det nogle gange være fornuftigt at sætte sig sammen og drøfte, om afdøde på et tidspunkt har ytret specielle ønsker til nogle af de tilstedeværende. Er dette ikke tilfældet, anbefaler vi, at de nære efterladte træffer en beslutning, som alle forhåbentlig kan være tilfredse med. Den sidste rejse bliver jo et minde, alle skal bære med sig videre i livet.

​Vi rådgiver dig grundigt

Hos Bedemand Berner rådgiver vi grundigt indenfor alle aspekter af begravelse og bisættelse, så du er klædt ordentligt på, til at træffe så svært et valg. Et valg der ikke kan gøres om.

Vi træffes hele døgnet, kontakt os nu

Uanset hvornår du har brug for at tale med en bedemand, er vi klar til at besvare dit opkald. Vi holder åben, hele døgnet alle dage i året.

Så har du brug for støtte, kan du trygt ringe til os på 58 52 10 18 eller du kan sende os en besked her.

Hovedkontor:

Bedemand Berner ApS

Ingemannsvej 16, 4200 Slagelse

Navigation på Google Maps »

Andre afdelinger:

Bedemand Sjælland »

Bedemand Jylland »

Bedemand Fyn​ »

Har du spørgsmål?

E-mail: berner@bedemand-berner.dk

Telefon: 58 52 10 18

​CVR: ​28862636

Persondatapolitik »