Vi passer på miljøet

I Bedemand Berner kerer vi os om miljøet

Det er vigtigt for os at passe på miljøet således at kommende generationer, vores børn, børnebørn, oldebørn og tipoldebørn, kan leve på en sund planet.


​I praksis betyder det bl.a., at vi er bevidste i forhold til de valg, vi træffer, de varer vi indkøber - og tilbyder vores kunder og de efterladte - samt de samarbejdspartnere, vi vælger.

Klimabevidst kisteleverandør

I Bedemand Berner har vi valgt at samarbejde med Fuglebjerg Kistefabrik. I Fuglebjerg kistefabrik produceres bæredygtige kister, der produceres i Danmark.

Fuglebjerg Kistefabrik samarbejder med den almennyttige organisation ”Plant et træ” der har H.K.H. Prins Frederik som protektor. Organisationen står bag utallige projekter over hele landet og har siden 1988 plantet over 1,5 mio. træer i Danmark.

Gennem årene har ”Plant et træ” udviklet mange forskellige projekter lige fra små begivenheder, fx i forbindelse med firmajubilæer, til kæmpe arrangementer med flere tusinde deltagere.​ Du kan se nogle af deres spændende projekter her.

Bedemand Berner og klimaet

I vores daglige arbejde er klimavenlighed en fast bestanddel af vores bevidsthed, og vi gør vores yderste for at medvirke til at gøre en forskel. I dagligdagen affaldssorterer vi, ligesom vi naturligvis anvender energivenlige lyskilder.

​I det hele taget gør vi vores yderste for at hjælpe med at reducere CO2-belastningen og gavne miljøet.

Alle bedemænd er klimaorienterede, ligesom vi naturligvis opmuntrer vores samarbejdspartnere til at agere klimabevidst.

Vi planter træer

Også privat og lokalt er vi klimamindede. Således har familien Berner i privat regi bidraget til at gøre Slagelse grønnere.

​Hele familien har deltaget i plantning af træer i Nordskoven, et arrangement etableret i samarbejde med Slagelse Kommune, Naturstyrelsen, TV2 Vejret og Growing Tree Network Foundation. Læs mere om arrangementet her.

Hovedkontor:

Bedemand Berner ApS

Ingemannsvej 16, 4200 Slagelse

Navigation på Google Maps »

Afdelinger:

Bedemand Sjælland »

Har du spørgsmål?

E-mail: berner@bedemand-berner.dk

Telefon: 58 52 10 18

​CVR: ​28862636

Persondatapolitik »