​Bedemand i Nyrup

​I Nyrup Begravelsesforretning står alle vores bedemænd klar til at støtte dig gennem perioden, efter du har mistet en pårørende.

Hos os er den personlige kontakt vigtig, og du har derfor den samme bedemand tilknyttet gennem hele forløbet. Din bedemand i Nyrup sikrer dig, at du får alle relevante informationer, der er nødvendige for at kunne komme bedst muligt igennem den svære tid.

Mange års lokalkendskab

I Nyrup Begravelsesforretning har vores bedemænd været med til at planlægge utallige begravelser og bisættelser, og de har derfor de nødvendige kompetencer til at sikre, at intet bliver overladt til tilfældigheder.

Vi har, gennem mange års arbejde, opnået et godt samarbejde med de forskellige præster, og vi har viden om alle tilgængelige muligheder i Nyrup og omegn.

En smuk afsked er det rette minde

I Nyrup Begravelsesforretning ved vi, at en bisættelse/begravelse ikke kan gøres om. Derfor er den vigtigste opgave for vores bedemænd at sikre dig, at alting bliver planlagt lige som afdøde eller dine ønsker det.

Du kan altid være sikker på, at vi bruger den fornødne tid på at sikre dig at alt er gennemgået og at detaljerne er på plads.

På samme måde som mennesker er unikke, er bisættelser/begravelser det også. Derfor vil vi gøre alt i vores magt for at højtideligheden bliver et enestående og varigt minde.

​Traditionel bedemand, der er der gennem hele forløbet

Når du vælger en traditionel bedemand som Nyrup Begravelsesforretning, er du garanteret rådgivning ud fra et højt fagligt, moralsk og etisk niveau.

Du kan altid komme i kontakt med din bedemand, og skulle du få behov for mere end en samtale, står vores bedemænd naturligvis til rådighed.

Du kommer aldrig til at opleve at stå alene med udfordringerne, og vores bedemand er altid kun et telefonopkald væk.

Faste billige priser

Hvis du vil planlægge en begravelse/bisættelse uden at blive ruineret, er Nyrup Begravelsesforretning den rette bedemand for dig. Vi har rimelige priser, og vi aftaler altid en fast pris til dig, så du kender den samlede udgift, inden vi starter samarbejdet op. På denne måde er du sikret mod ubehagelige efterregninger for uforudsete udgifter. Vi kan også hjælpe dig med ansøgning om tilskud eller begravelseshjælp

Åben hele døgnet så ring og lad os hjælpe dig

Vi har altid en bedemand klar ved telefonen døgnets 24 timer, 365 dage om året. Du kan trygt ringe og høre mere eller træffe aftale med en bedemand på telefon 57 80 30 51.​

Bedemand Berner ApS

​Bygaden 2
​4296 Nyrup

Telefon: 57 80 30 51

Vi svarer hele døgnet!

Bedemand

Claus Berner

Bedemand

Anne Holberg​

Kontakt din Bedemand i Nyrup

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hovedkontor:

Bedemand Berner ApS

Ingemannsvej 16, 4200 Slagelse

Navigation på Google Maps »

Afdelinger:

Bedemand Sjælland »

Har du spørgsmål?

E-mail: berner@bedemand-berner.dk

Telefon: 58 52 10 18

​CVR: ​28862636

Persondatapolitik »