Bedemand i Osted

Skal du bruge en bedemand i Osted og omegn, kan du trygt kontakte Bedemand Berner. Vi har en lokalkendt bedemand ansat i området, og vi er klar til både at støtte og vejlede dig samt tage os af alt det praktiske.

Vi ved, man er sårbar, når man har mistet. Derfor sørger vi for, du får samme bedemand fast tilknyttet gennem hele forløbet. Uanset om du bor i selve Osted, eller i periferien af Osted, kan du selv vælge, om du ønsker dialog med en mandlig eller kvindelig bedemand.

Vi er lokalkendte i Osted

Vores bedemand i Osted har bistået ved mange begravelser og bisættelser i området og har derfor den erfaring i bagagen, der er påkrævet. Derfor kan vi med sindsro love dig, at intet bliver overladt til tilfældigheder, støtte og rådgivning har vores højeste prioritet.

Vi har over årene i Osted og omegn opnået et godt samarbejde med områdets præster. Vi har samtidig indgående kendskab til kirker og kirkegårde i Osted og omegn, så vi kan præsentere alle muligheder for dig.

En smuk afsked er et evigt minde

Mennesker er unikke, og det skal begravelser og bisættelser også være. Vores fornemste opgave er at sørge for, at højtideligheden bliver et smukt og varigt minde, de efterladte kan bære med sig videre i livet.

En bisættelse eller begravelse har man ikke mulighed for at gøre om. Derfor gør vores bedemand alt for at sikre, at dagen forløber, som ønsket. Det kræver dialog og ordentlig planlægning, hvilket vi er garanter for.

Vi kan hjælpe med det hele, herunder valg af kiste og urne, sten til kirkegården og blomster. Vi har egen florist ansat i forretningen, så vi tør godt love dig, at alle blomster er friske.

​En traditionel bedemand, der er der for dig

Hvis du vælger en traditionel bedemand i Osted, kan du føle dig tryg.
Vores rådgivning er funderet på høj faglighed, moral og etik.

Lige meget hvornår på døgnet du har brug for at komme i kontakt med en bedemand, er vi til rådighed.


Og har du brug for flere samtaler, er vores bedemand kan dette naturligvis lade sig gøre.

Hos Bedemand Berner står du ikke alene, vores bedemand er altid kun et telefonopkald væk.

Vores priser er rimelige

Prisen for vores ydelser er rimelige, og vi udregner en fast pris til dig med det samme, så du har et overblik over den samlede udgift. Vi hjælper dig også gerne med at ansøge om tilskud eller begravelseshjælp.

Kontakt os

Der sidder en bedemand klar til at servicere borgere i Osted hele døgnet. Du kan trygt ringe til os for at høre mere eller aftale tid til en samtale med en bedemand på telefon 57 52 71 05.​ Du er i øvrigt velkommen til at sende os en mail her.

Bedemand

Claus Berner

Bedemand

Anne Holberg

Bedemand

Søren Schwarzkopf

Kontakt din Bedemand i Osted

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hovedkontor:

Bedemand Berner ApS

Ingemannsvej 16, 4200 Slagelse

Navigation på Google Maps »

Afdelinger:

Bedemand Sjælland »

Har du spørgsmål?

E-mail: berner@bedemand-berner.dk

Telefon: 58 52 10 18

​CVR: ​28862636

Persondatapolitik »