Bedemand i Gørlev​

​Gørlev Bedemandsforretning ligger lokalt forankret på Algade i Gørlev. Vores bedemænd har gennem mange år bistået Gørlevs borgere ved begravelse/bisættelse af deres kære og har derfor et godt kendskab til de forskellige muligheder i sognet.

Bedemanden i Gørlev Bedemandsforretning ved, hvor svært det er at miste et elsket menneske. Ikke alene skal du rumme og bearbejde en stor sorg, du skal også forholde dig til alle de​ praktiske ting , der skal tages stilling til, når en begravelse/bisættelse skal planlægges.

Måske har afdøde efterladt papirer, som fx Sidste Vilje, hvor vedkommendes ønsker er nedfældet. Hvis ikke, og det ikke er noget I har drøftet i familien, skal beslutningerne tages af de pårørende.

Vores bedemænd sætter en ære i trygt at hjælpe dig gennem alle de praktiske ting, der skal gøres og i at støtte dig i en svær tid.

Bedemand med mange års erfaring i Gørlev

Når du er tilknyttet en bedemand fra Gørlev Bedemandsforretning, vil vi, allerede ved den indledende samtale, gennemgå de forskellige muligheder. Vi har i mange år hjulpet pårørende i Gørlev og omegn med at arrangere begravelser og bisættelser, og vores bedemænd har derfor ikke alene et godt samarbejde med præster og kirker i Gørlev og opland men også indgående kendskab til de forskellige muligheder, der findes i sognet.

Bedemand med billige priser og høj service

Når du vælger en bedemand fra Gørlev Bedemandsforretning, er du sikret, at intet bliver overladt til tilfældigheder, heller ikke selvom vores priser​ matcher de mange billige tilbud, der reklameres med på internettet.

Med mange afdelinger har vi altid en bedemand i nærheden af dig, hvilket er medvirkende til, at vi kan holde vores pris​er på et rimeligt niveau, selvom vores bedemænd aldrig går på kompromis med vores høje service.

Du får således både en pris, du kan være tilfreds med, men samtidig sikkerhed for at din bedemand hjælper dig med at planlægge en sidste afsked, der er helt i afdødes eller de pårørendes ånd.

I vores forretning i Gørlev eller hjemme hos dig

Med en bedemand fra Gørlev Bedemandsforretning bestemmer du selv, om samtalen skal foregå i en af vores forretninger eller hjemme hos dig. Vi kører gerne ud i hjemmet, og vi afholder naturligvis samtaler, når det passer dig bedst.

Kontakt en bedemand i Gørlev

Vores bedemand sidder klar ved telefonen hele døgnet, alle ugens dage også i højtider og ferieperioder.

Så ring trygt på 58 85 55 20. Du kan også sende os en mail. Vi svarer hele døgnet!

Gørlev Bedemandsforretning

Algade 18
​4281 Gørlev​​

Bedemand

Claus Berner

Bedemand

Gitte Kristensen

Bedemand

Mikkel Kristensen

Kontakt din Bedemand i Gørlev​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hovedkontor:

Bedemand Berner ApS

Ingemannsvej 16, 4200 Slagelse

Navigation på Google Maps »

Afdelinger:

Bedemand Sjælland »

Har du spørgsmål?

E-mail: berner@bedemand-berner.dk

Telefon: 58 52 10 18

​CVR: ​28862636

Persondatapolitik »