Bedemand med stort
​lokalkendskab ​i Høng​

Høng Begravelsesforretning ligger lokalt placeret på Hovedgaden i Høng.

Vores bedemænd har over årene bistået pårørende i Høng og omegn med at arrangere smukke begravelser og bisættelser.

Vores bedemænd har et godt og mangeårigt samarbejde med Høngs præster og kirkepersonale, men de kan også rådgive dig i forhold til efterfølgende kaffearrangement og andet, der ikke nødvendigvis omhandler selve ceremonien.

Vores bedemænd er lokalkendt i Høng og omegn, og de er både klædt på til at varetage det praktiske og til at rumme de mange følelser, der er forbundet med at miste et elsket menneske.

Bedemanden i Høng tager sig af det praktiske - og af dig

​Bedemændene ved, at det er svært både at rumme og bearbejde en altoverskyggende sorg, samtidig med man skal tage stilling til alt det praktiske i forbindelse med planlægning af begravelsen/bisættelsen. Derfor tager de sig kærligt af dig.

Hvis du står i den situation, at afdøde ikke har nedfældet eller delt sine ønsker til begravelse eller bisættelse, kan du trygt stole på, at vores bedemand vil gennemgå de forskellige muligheder med dig.

Og bedemanden har også med en skulder at græde ud ved, hvis det er det, du har brug for.​

Du er sikret en fair pris

Med en bedemand fra Høng Begravelsesforretning kan du være helt sikker på, at alt bliver planlagt ned i mindste detalje.

På trods af dette kan vi matche de mange billige tilbud, der reklameres med mange steder på internettet.

​Med afdelinger over det meste af Syd- og Vestsjælland har vi altid en bedemand, der befinder sig i nærheden af dig, og med en god struktur i forretningerne kan vi tilbyde lave priser, samtidig med vi fastholder vores høje serviceniveau.

Derfor tilbyder vi både en pris, du kan være tilfreds med og garanterer dig, at din bedemand hjælper dig med at planlægge alt i henhold til afdødes eller de pårørendes ønsker.

Bedemanden kan mødes når og hvor det passer dig

Med en bedemand fra Høng Begravelsesforretning, bestemmer du helt selv, hvor samtalen skal foregå. Vi tilbyder både samtaler i vores forretning i Høng eller i dit hjem, og vi mødes naturligvis, når det er mest belejligt for dig.

Bedemanden kan kontaktes hele døgnet

Vi har altid en bedemand i Høng klar til at besvare telefonen så ring nu på 58 85 23 31.​ Du kan også vælge at sende os en mail. Vi svarer hele døgnet!

Høng Begravelsesforretning

Hovedgaden 25
​4270 Høng​

Bedemand

Gitte Kristensen

Bedemand

Claus Berner

Bedemand

Britt Margaard

Kontakt din Bedemand i Høng

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hovedkontor:

Bedemand Berner ApS

Ingemannsvej 16, 4200 Slagelse

Navigation på Google Maps »

Afdelinger:

Bedemand Sjælland »

Har du spørgsmål?

E-mail: berner@bedemand-berner.dk

Telefon: 58 52 10 18

​CVR: ​28862636

Persondatapolitik »