​Din lokale bedemand i Kalundborg

​Har du brug for en bedemand i Kalundborg, er du kommet til det helt rette sted.

Hos Bedemanden Kalundborg har bedemændene mange års erfaring med planlægning af den sidste rejse, og alle og en sætter de en ære i, at hjælpe dig professionelt gennem den svære tid, der efterfølger et dødsfald.

Bedemand med omhu

Perioden efter et elsket menneske er gået bort, føles for mange både smertefuld og uoverskuelig. Derfor sætter vores bedemænd en ære i at støtte og rådgive dig professionelt, så du får god støtte i den svære tid.

Vi sikrer at belyse alle tilgængelige muligheder, så du er klædt på til at tage de rette beslutninger. Og vi sørger naturligvis for at alle de rette instanser informeres om dødsfaldet og at udfylde forskellige formularer og ansøgninger fx i forbindelse med begravelseshjælp og andet.

Vi tager os af det praktiske

Hos Bedemanden i Kalundborg hjælper vi dig med alt det praktiske, herunder:

  • ​Levering af kiste
  • ​Eventuelt levering af ligklæder
  • ​At lægge afdøde i kiste og klæde ham eller hende fint på
  • ​Rustvognskørsel
  • ​Levering af urne
  • ​Transport af urne til krematorium

​Rimelige priser og høj service

Du har sikkert bemærket de mange annoncer på nettet, hvor diverse online bedemænd lokker med flere tusind kroner i besparelse.​

I virkeligheden er deres priser at sammenligne med alle andre bedemænds. Den reelle besparelse ligger I, at du selv kan varetage en del af det praktiske arbejde. Hvis du ikke ønsker dette, er der ingen besparelse at hente i forhold til den traditionelle bedemand.

Hos den traditionelle bedemand, kan du også være med i det omfang, du ønsker, men her er du garanteret, at intet bliver glemt eller overset, da vores bedemand sørger for at alt bliver gennemgået.

Alle typer begravelser

Hos Bedemanden Kalundborg arrangerer vi mange typer begravelser, herunder bl.a. borgerlige begravelser samt naturligvis begravelser for andre trosretninger som f.eks. muslimske, jødiske og katolske begravelser og vi har naturligvis kendskab til de forskellige skikke.

Bedemand; Kvinde eller mand?

Vi ved du er ekstra sensitiv, når du netop har mistet et elsket menneske og at god kemi derfor betyder ekstra meget. Så derfor kan du hos os selv beslutte, om du vil betjenes af en mandlig eller en kvindelig bedemand.

Kontakt os

Vi træffes døgnet rundt. Derfor kan du altid komme i kontakt med en bedemand eller -dame, så ring til os på 59 50 70 51. Du kan også sende os en mail her. Vi svarer hele døgnet!

Bedemanden Kalundborg

Sct. Jørgensbjerg 4
​4400 Kalundborg

Telefon: 59 50 70 51

Vi svarer hele døgnet!

Bedemand

Claus Berner

Bedemandsassistent

Anette Lauridsen

Bedemand

Mikkel Kristensen

Kontakt din Bedemand i Kalundborg

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hovedkontor:

Bedemand Berner ApS

Ingemannsvej 16, 4200 Slagelse

Navigation på Google Maps »

Afdelinger:

Bedemand Sjælland »

Har du spørgsmål?

E-mail: berner@bedemand-berner.dk

Telefon: 58 52 10 18

​CVR: ​28862636

Persondatapolitik »