Viby begravelsesforretning

​I Viby Begravelsesforretning er vores bedemand klar til at hjælpe dig gennem den svære tid der følger, når du har mistet en pårørende.

Vi vægter den personlige kontakt højt, og du bliver derfor tilknyttet en fast bedemand, der følger dig gennem hele forløbet. Og din bedemand i Viby sørger for, du får alle relevante informationer, og vi støtter dig i den svære tid.

Vi er lokalkendte

Vores bedemand i Viby Begravelsesforretning har været med til at planlægge mange begravelser/bisættelser i området, og han har derfor den erfaring, der skal til. Vi kan derfor love dig, at intet overlades til tilfældigheder, når det handler om at støtte og rådgive.

Vi har over årene opnået et godt samarbejde med de forskellige præster og med indgående kendskab til kirker og kirkegårde i Viby og omegn, kan vi rådgive dig grundigt.

En smuk afsked er et varigt minde

Mennesket er unikt, og det er en bisættelse/begravelse også. Og vores fornemste opgave er at sikre, at højtideligheden bliver et smukt og varigt minde for de efterladte.

En bisættelse/begravelse ikke kan gøres om. Derfor er den vigtigste opgave for vores bedemand at sørge for, at alt forløber, lige som du ønsker det. Vi bruger meget tid på at gennemgå mulighederne, helt ned i detaljen, så der bliver forventningsafstemt ordentligt.

Vi kan både hjælpe dig med at vælge kiste og urne, sten til kirkegården og blomster . Vi har egen florist tilknyttet forretningen, så vi garanterer, at alle blomster er helt friske.

Traditionel bedemand, der er der for dig gennem hele forløbet

Når du vælger en traditionel bedemand, som vi er i Viby Begravelsesforretning, kan du være tryg.
Vi garanterer dig rådgivning baseret på høj faglighed, moral og etik.

Uanset hvornår på døgnet du har brug for det, kan du komme i kontakt med en bedemand hos os.
Og har du brug for mere end en enkelt samtale, er vores bedemand selvfølgelig imødekommende.

I Viby Begravelsesforretning kommer du ikke til at stå alene, og vores bedemand er altid kun et telefonopkald væk.

Rimelige priser

I Viby Begravelsesforretning er vores priser rimelige, og vi udregner naturligvis en fast pris til dig, så du kender den samlede udgift allerede i starten af forløbet. Så der kommer igen ubehagelige efterregninger fra os. Vi hjælper dig også gerne med ansøgninger om tilskud eller begravelseshjælp.

Vi holder åben hele døgnet

Der sidder en bedemand klar ved telefonen døgnets 24 timer. Du kan trygt ringe til os og høre mere eller træffe aftale med en bedemand på telefon 57 52 71 05.​ Du kan også sende os en mail her.

Søndergade 12, 4130 Viby

Bedemand

Claus Berner

Bedemand

Anne Holberg

Bedemand

Søren Schwarzkopf

Kontakt din Bedemand i Viby

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hovedkontor:

Bedemand Berner ApS

Ingemannsvej 16, 4200 Slagelse

Navigation på Google Maps »

Afdelinger:

Bedemand Sjælland »

Har du spørgsmål?

E-mail: berner@bedemand-berner.dk

Telefon: 58 52 10 18

​CVR: ​28862636

Persondatapolitik »