​Bedemand i Fuglebjerg​

Bedemand der hjælper dig med det praktiske

Der er mange ting, du skal forholde dig til når du mister et kært menneske.

Der er på en gang både den følelsesmæssige påvirkning og de praktiske ting, du skal forholde dig til, og det kan være en næsten uoverskuelig udfordring at skulle rumme det hele på en gang.

Der er mange praktiske beslutninger, der skal tages i forbindelse med arrangering af en begravelse/bisættelse samtidig med, og det er de færreste, der har den nødvendige viden til at kunne stå for alting selv.

Hos Fuglebjerg Begravelsesforretning har vores bedemænd mange års erfaring og de står klar til at rådgive dig, så du får al den støtte, du har behov for i den svære tid.

Bedemænd med stort kendskab til Fuglebjerg

Vi har gennem mange år stået for begravelser og bisættelser i Fuglebjerg. Derfor har vi indgående kendskab til præster og kirkegårde, ikke bare i Fuglebjerg men også i oplandet. Vi kan også rådgive dig, hvis du har brug for hjælp til at finde et egnet sted i nærheden af Fuglebjerg til afholdelse af et arrangement efter selve ceremonien.

Når du er tilknyttet en bedemand fra Fuglebjerg Begravelsesforretning, kan du være helt sikker på at alle muligheder bliver belyst, så du er ordentlig klædt på til at træffe de rette valg, og vores bedemænd vil gøre deres yderste for, at begravelsen/bisættelsen bliver et smukt og enestående minde.

​Priser for enhver pengepung

I Fuglebjerg Begravelsesforretning er vores priser strikket sammen så alle kan være med. Hvis du vælger en af vores bedemænd, kan du deltage i det omfang, du ønsker, så ordner vi resten.

Vi er konkurrencedygtige, også med online bedemænd, samtidig med du hos os ikke alene kan være sikker på, at pris og ydelse hænger sammen men også at du får den høje, grundige service, der kendetegner den klassiske bedemand.

Vores bedemænd kører også ud i hele Fuglebjerg området

Hvis du ønsker at samtalen foregår hos hjemme hos dig, kommer vi gerne ud, naturligvis når det passer dig. Vi kører ud i Fuglebjerg og omegn. Du kan også mødes med en bedemand i en af vores hyggelige forretninger, hvis du foretrækker det.

Kontakt en bedemand hele døgnet

Vi holder telefonerne åbne hele døgnet, så du kan komme i kontakt med en af vores bedemænd på
55 45 35 16.​

Bedemand

Claus Berner

Bedemand

Gitte Kristensen

Bedemand

Jakob Krøyer Johansen

Kontakt din Bedemand i Fuglebjerg

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hovedkontor:

Bedemand Berner ApS

Ingemannsvej 16, 4200 Slagelse

Navigation på Google Maps »

Afdelinger:

Bedemand Sjælland »

Har du spørgsmål?

E-mail: berner@bedemand-berner.dk

Telefon: 58 52 10 18

​CVR: ​28862636

Persondatapolitik »