Bedemand i Glumsø​

​Bedemand der tager sig af alt det praktiske

Når du mister en nær pårørende, og også skal planlægge begravelsen/bisættelsen, er der mange ting at forholde sig til på en og samme gang.

Da begravelsen som regel foregår ret hurtigt efter dødsfaldet, vil du opleve, at du ikke alene skal håndtere den efterfølgende sorg, men også forholde dig til alt det praktiske, der også skal tages stilling til.

Bedemændene i Glumsø Begravelsesforretning har mange års erfaring med begravelser/bisættelser, og vi står klar til at rådgive dig, så du er sikret al den rådgivning og støtte, du har behov for i den svære periode.

Bedemænd med stort kendskab til Glumsø

Vores bedemænd har gennem mange år varetaget begravelser og bisættelser for familier i Glumsø. Derfor har vi et godt samarbejde præsterne både i Glumsø men også i hele omegnen og vi kan ikke alene rådgive dig i forhold til selve ceremonien, men også hvis du har brug for at finde et velegnet sted i nærheden af Glumsø til et efterfølgende arrangement.

Får du hjælp af en bedemand fra Glumsø Begravelsesforretning, er du sikker på en grundig rådgivning, så du bliver klædt ordentligt på til at træffe de rette valg. Vores bedemænd ser det som deres fornemste opgave, at sikre at begravelsen/bisættelsen bliver et smukt og enestående minde.

Rimelige priser

I Glumsø Begravelsesforretning er vores priser strikket sammen så alle kan være med, uden at vi går på kompromis med vores høje service. Hvis du vælger en af vores bedemænd, kan du selv vælge, hvor meget vi skal tage os af, og hvor meget du selv vil stå for.

Vi er konkurrencedygtige i forhold til andre bedemænd i vores område, og du kan ikke alene være sikker på, at pris og ydelse hænger sammen, men også at du er i trygge hænder hele vejen gennem forløbet.

Og hvis du har brug for det, kan vi selvfølgelig også hjælpe dig med at søge tilskud eller begravelseshjælp.

Vores bedemænd kører over hele Glumsø egnen

Foretrækker du at samtalen foregår hos hjemme hos dig eller en anden pårørende, kommer vi gerne ud, naturligvis når det passer dig. Vi kører ud i hele Glumsø og opland. Du kan også mødes med en af vores bedemænd i den forretning, der ligger tættest på dig.

Altid en bedemand ved telefonen

Vi holder altid telefonerne åbne, så uanset om det er dag eller nat, kan du komme i kontakt med en bedemand på 57 64 70 75.​​ Du kan også sende os en mail her, så vender vi hurtigt tilbage.

Glumsø bedemandsforetning

Storegade 5

4171 Glumsø

Bedemand

Claus Berner

Bedemand

Anne Holberg

Bedemand

Søren Schwarzkopf

Kontakt din Bedemand i Glumsø​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hovedkontor:

Bedemand Berner ApS

Ingemannsvej 16, 4200 Slagelse

Navigation på Google Maps »

Afdelinger:

Bedemand Sjælland »

Har du spørgsmål?

E-mail: berner@bedemand-berner.dk

Telefon: 58 52 10 18

​CVR: ​28862636

Persondatapolitik »