​Bedemand i Haslev

I Haslev Begravelsesforretning står vores bedemænd klar til at hjælpe dig gennem den svære tid der følger, når du har mistet en pårørende.

Vores forretning ligger centralt placeret på Kirketorvet i Haslev, og der er gode parkeringsmuligheder ved forretningen, hvis nogle er dårligt gående.

Du har den samme bedemand tilknyttet gennem hele forløbet, og din bedemand sørger for, at du får alle de relevante informationer, du skal bruge for at kunne komme bedst muligt igennem den svære tid.

Lokalkendt i Haslev gennem mange år

I vores begravelsesforretning, der har været beliggende i centrum af Haslev i mange år, har vores bedemænd været med til at planlægge utallige begravelser og bisættelser. Men ikke to har været ens.

Vi har som følge heraf opnået stort kendskab til og godt samarbejde med byens præster, og vi kan derfor præsentere dig for alle de forskellige muligheder, der er tilgængelige i sognet.

Da vi også har forestået begravelser og bisættelser i Haslevs omegnsbyer, gør det samme sig gældende her.

En smuk afsked er et varigt minde

I Haslev Begravelsesforretning ved bedemændene, at en begravelse/bisættelse ikke kan gøres om. Derfor er vores deres fornemste opgave at sikre dig, at alting bliver helt efter afdødes eller dine ønsker.

Derfor kan du være sikker på, at vi bruger den tid, det tager på at gennemgå alt minutiøst for at sikre os, at også detaljerne er på plads.

Lige som mennesker er unikke, er begravelser/bisættelser det også, og vi vil gøre alt i vores magt for at afskeden bliver et smukt og varigt minde for de efterladte.

Traditionel bedemand, der er der for dig

Når du vælger en traditionel bedemand som os, er du sikker på at få rådgivning ud fra et højt fagligt, moralsk og etisk niveau.

Du kan altid komme i kontakt med din bedemand, og skulle du have behov for flere samtaler, kan dette naturligvis også lade sig gøre, vi er her for dig.

Du kommer aldrig til at opleve at stå alene med noget, og vores bedemand er altid kun et opkald væk.

Billige priser

Hvis du gerne vil planlægge en begravelse/bisættelse uden at blive ruineret, er Haslev Begravelsesforretning det rette sted for dig. Vi har absolut rimelige priser, og vi udarbejder altid en skriftlig pris til dig, så du kender den samlede udgift, inden vi påbegynder samarbejdet. På denne måde undgår du ubehagelige overraskelser undervejs.

Vi hjælper dig naturligvis også med at søge begravelsestilskud og undersøger gerne, om afdøde fx var medlem af Sygesikringen Danmark eller der kan søges tilskud fra andre steder.

Åben hele døgnet så ring trygt

Vi har en bedemand siddende klar ved telefonen hele døgnet, 365 dage om året. Så du kan trygt ringe og høre mere eller træffe aftale på telefon 56 31 27 35.​ Du kan også sende os en mail her , så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Haslev Begravelsesforretning

Wilh. Hansens Eftf.

​Kirkepladsen 12 A
​​4690 Haslev

Telefon: 56 31 27 35

Vi svarer hele døgnet!

Bedemand

Claus Berner

Bedemand

Anne Holberg

Bedemand

Søren Schwarzkopf

Kontakt din Bedemand i Haslev

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hovedkontor:

Bedemand Berner ApS

Ingemannsvej 16, 4200 Slagelse

Navigation på Google Maps »

Afdelinger:

Bedemand Sjælland »

Har du spørgsmål?

E-mail: berner@bedemand-berner.dk

Telefon: 58 52 10 18

​CVR: ​28862636

Persondatapolitik »