​Bedemand i Næstved

Din bedemand i Næstved har bistået ved mange begravelser

Som lokal bedemand i Næstved har vi et godt kendskab til området i og omkring Næstved og Vordingborg samt et indgående kendskab til byernes præster og kirker. Dette gør os kompetente i forbindelse med rådgivning og vejledning ved bisættelser og begravelser i området. Din bedemand i Næstved er med fra umiddelbart efter dødsfaldet til ceremonien er afholdt.

Vi tager os af det praktiske

Vi ved hvor svært det er at miste et elsket menneske. Derfor vil vi gøre den del, vi kan hjælpe med så nem for dig som muligt. Vi tager os af alt det praktiske, både i forbindelse med selve ceremonien, men vi kan også hjælpe med efterfølgende kaffearrangement ansøgning om tilskud eller begravelseshjælp og meget, meget mere.

Kompetent begravelsesforretning

​ Bedemand Berner har 19 forretninger fordelt på Sjælland, så vi har altid en bedemand i nærheden af dig, og med lokalkendskab kan vi hos bedemanden skabe de bedste forudsætninger for en god afsked til ære for den afdøde og de pårørende.

Et dødsfald er heldigvis ikke noget, vi oplever mange gange i løbet af vores liv. Men når det sker, er det godt at vide, hvor du skal henvende dig. Hos din lokale bedemand i Næstved står vi klar med kyndig vejledning og trygge rammer, så vi professionelt kan hjælpe dig i en hård periode. 

Tryghed, nærvær og omsorg

Hos os får du tryghed, nærvær og omsorg. Alt sammen vigtige elementer i forbindelse med bisættelse eller begravelse af én du holder af. I samarbejde med dig og dine nærmeste kan vi planlægge en smuk ceremoni i både de efterladte og afdødes ånd. Lige fra de mindre og enkle til store begravelser og bisættelser hører under vores speciale.

Kontakt din bedemand i Næstved

​Du er altid velkommen til at kontakte begravelsesforretningen, hvis du har spørgsmål, eller hvis du ønsker vores hjælp og ekspertise. Vi står hele døgnet til rådighed på telefon: 55 72 14 80 så tøv ikke med at kontakte os.​ Du kan også sende os en mail, så vender vi tilbage til dig snarest muligt.

Bedemand

Claus Berner

Bedemand

Anne Holberg

Kontakt din Bedemand i Næstved

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hovedkontor:

Bedemand Berner ApS

Ingemannsvej 16, 4200 Slagelse

Navigation på Google Maps »

Afdelinger:

Bedemand Sjælland »

Har du spørgsmål?

E-mail: berner@bedemand-berner.dk

Telefon: 58 52 10 18

​CVR: ​28862636

Persondatapolitik »