​Bedemand i Næstved

Din bedemand i Næstved har bistået ved mange begravelser

Som lokal bedemand i Næstved har vi et godt kendskab til nærområdet samt et indgående kendskab til byernes præster og kirker. Dette gør os kompetente i forbindelse med rådgivning og vejledning ved bisættelser og begravelser i området. Bedemanden er med fra umiddelbart efter dødsfaldet til ceremonien er afholdt.

Vi tager os af det praktiske

Vi ved hvor svært det er at miste et elsket menneske. Derfor vil vi gøre den del, vi kan hjælpe med så nem for dig som muligt. Vi tager os af alt det praktiske i forbindelse med selve ceremonien. Din bedemand i Næstved kan også hjælpe med efterfølgende kaffearrangement ansøgning om tilskud eller begravelseshjælp og meget, meget mere.

Lokal begravelsesforretning

​Bedemand Berner har 19 forretninger fordelt på Sjælland, så vi har altid en bedemand i nærheden af dig. Med et godt lokalkendskab kan vores bedemand i Næstved skabe de bedste forudsætninger for en god afsked til ære for den afdøde og de pårørende. Hos din lokale bedemand står vi klar med kyndig vejledning og trygge rammer, så vi kan hjælpe dig i en svær tid.

Tryg og omsorgsfuld afsked

​Det er vores store ønske, at du som pårørende får et trygt forløb i en svær periode. Midt i en sorgfuld tid med mange praktiske gøremål guider vi dig sikkert gennem forløbet. Sammen med dig og dine nærmeste sørger vi for at planlægge en smuk ceremoni i både de efterladte og afdødes ånd. Lige fra den mindre og enkle ceremoni til den store begravelse eller bisættelse.

Bedemand med konkurrencedygtige priser

Vores bedemandsforretning tilbyder konkurrencedygtige priser på begravelse og bisættelse. Du kan tilpasse dine begravelsesudgifter til dit budget, så du selv kan vælge, hvor stor en del af de praktiske opgaver, du ønsker vores assistance til. Vi tilbyder dog altid en personlig og professionel vejledning, så du kan føle dig i trygge og kompetente hænder under hele forløbet.

Kontakt din bedemand i Næstved

​Du er altid velkommen til at kontakte begravelsesforretningen, hvis du har spørgsmål, eller hvis du ønsker vores hjælp og ekspertise. Vi står hele døgnet til rådighed på telefon: 55 72 14 80 så tøv ikke med at kontakte os.​ Du kan også sende os en mail, så vender vi tilbage til dig snarest muligt.

Bedemand

Claus Berner

Bedemand

Anne Holberg

Kontakt din Bedemand i Næstved

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hovedkontor:

Bedemand Berner ApS

Ingemannsvej 16, 4200 Slagelse

Navigation på Google Maps »

Afdelinger:

Bedemand Sjælland »

Har du spørgsmål?

E-mail: berner@bedemand-berner.dk

Telefon: 58 52 10 18

​CVR: ​28862636

Persondatapolitik »