​Lokalkendt bedemand i Dianalund

Du finder vores Begravelsesforretning lokalt placeret på Torvet i Dianalund.

Vores bedemænd i årevis hjulpet efterladte i Dianalund og med det praktiske, der er forbundet med at varetage en begravelse eller bisættelse.

Bedemændene har, alle som en, godt samarbejde med Høngs præster og øvrige personale tilknyttet kirken. Udover at kunne hjælpe med det praktiske i forbindelse med selve ceremonien, kan bedemændene også rådgive dig i forhold til efterfølgende kaffearrangement og andet, der ikke nødvendigvis handler om selve ceremonien.

Vores bedemænd er lokalkendt i Dianalund og omegn, og de er alle klædt på til at varetage det praktiske og til at støtte i en svær tid.

Bedemanden i Dianalund tager sig godt af dig

​Bedemændene hos os ved, at det er svært både at rumme en altoverskyggende sorg og på samme tid tage stilling til alt det praktiske i forbindelse med den efterfølgende planlægning af selve begravelsen/bisættelsen. De har viden om sorg og sorgbearbejdelse og kan derfor tage sig kærligt af dig og de øvrige efterladte.

Hvis situationen er, at afdøde ikke har noteret ønsker til begravelse eller bisættelse ned, kan du være sikker på, at vores bedemand vil hjælpe dig med at planlægge en smuk og mindeværdig afsked.

Og vores bedemænd har også med en skulder at græde ud ved, hvis det er det, du trænger det.

Vores priser er helt rimelige

Med en bedemand hos os kan du være sikker på, at alt bliver planlagt ned i mindste detalje, så det bliver helt efter afdødes eller jeres ønsker.

Selvom du her er sikret personlig og nærværende bistand, kan vi stadig matche de billige priser, der reklameres med flere steder på internettet. Og du betaler ikke uden overhovedet at have været i kontakt med en bedemand.

Vi kan selvfølgelig også være behjælpelige med at ansøge om tilskud og begravelseshjælp.

​Med afdelinger over det meste af Sydsjælland og Vestsjælland kan vi altid få en bedemand hurtigt ud til dig og som følge af en god forretningsform, kan vi tilbyde lave priser, uden at gå på kompromis med vores høje serviceniveau og personlige service.

Vi tilbyder både en pris, du kan være tilfreds med og garanterer dig, at din bedemand hjælper dig med at planlægge alt helt efter jeres ønsker.

Bedemanden kan mødes hele døgnet

Med en bedemand fra Bedemand og Begravelsesforretning Dianalund er det helt op til dig, hvor samtalen skal afholdes. Vi tilbyder både samtaler i vores forretning i Dianalund eller hjemme hos dig, og vi kommer selvfølgelig, når det passer dig.

Kontakt bedemanden

Vi har altid en bedemand i Dianalund klar til at besvare telefonen, når du ringer til os på telefon 58 26 30 11.

Du kan også vælge at sende os en mail, så vender vi hurtigt tilbage til dig.​ Vi svarer hele døgnet!​

Bedemand Berner ApS

Torvet 31 A
​4293 Dianalund​

Telefon: 58 26 30 11

Vi svarer hele døgnet!

Bedemand

Anne Holberg​

Bedemand

Claus Berner

Bedemand

Britt Margaard

Kontakt din Bedemand i Dianalund

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hovedkontor:

Bedemand Berner ApS

Ingemannsvej 16, 4200 Slagelse

Navigation på Google Maps »

Afdelinger:

Bedemand Sjælland »

Har du spørgsmål?

E-mail: berner@bedemand-berner.dk

Telefon: 58 52 10 18

​CVR: ​28862636

Persondatapolitik »