Bedemand i Lejre

Har du brug for en bedemand i Lejre, er du kommet til det rette sted. Vores bedemand er lokalkendt i Lejre og opland, og vi lover dig en smuk og mindeværdig afsked for det menneske, du har mistet.

Har du tidligere oplevet et dødsfald, ved du, at tiden efter er både smertefuld og svær, og så kender du til vigtigheden af tryghed og nærvær. Hos os har ud samme bedemand gennem hele forløbet, og du kan selv vælge, om du vil have bistand af en mandlig eller kvindelig bedemand.

Vi er lokalkendte i Lejre

Vores bedemand har hjulpet pårørende i Lejre og opland i mange år, og vi har indgående kendskab til kirker og kirkegårde i området.

Qua vores mange års virke i Lejre kender vi byens præster og kirkepersonale. Vi har også stor viden om kirker og kirkegårde i Lejre og opland, derfor kan vi rådgive dig uanset hvilke ønsker du – eller afdøde – måtte have.

Vi lover dig en smuk afsked

Ikke to mennesker er ens, og det skal den sidste afsked afspejle. Vores vigtigste opgave er at sikre en personlig og mindeværdig højtidelighed, der afspejler det menneske, der siges farvel til.

En bisættelse eller begravelse kan jo ikke bare gøres om. Derfor sørger vi for, at dagen forløber helt som planlagt. Dette er kun muligt, fordi vi prioriterer tæt dialog og grundig planlægning.

Og vi rådgiver dig selvfølgelig vedr. alt det praktiske som fx valg af kiste og urne, sten til kirkegården og blomster. Vi har vores egen blomsterdekoratør ansat i forretningen og kan derfor love dig, at alle blomster er helt friske.

Når afdøde skal stedes endeligt til hvile

Såfremt afdøde har ønsket det, er det muligt at blive stedt til hvile andre steder end på kirkegården. Man kan både få spredt sin aske over åbent hav eller blive begravet på en skovkirkegård. I enkelte tilfælde er det tillige muligt at blive begravet på privat grund. Vi sørger for at gennemgå de forskellige muligheder med dig.

​En traditionel bedemand

Har du besluttet at vælge en traditionel bedemand i Lejre, er du sikret traditionel og omsorgsfuld service.
Moral og etik er det grundlæggende fundament for vores arbejde, og vi udfører det værdigt og professionelt.

Uanset hvilken tid på døgnet du har brug for at komme i kontakt med en bedemand, står vi til din rådighed.

Hos Bedemand Berner er du aldrig alene. Vores bedemand er blot et telefonopkald væk.

De pårørende er tilfredse

Vi har virket som bedemænd i mange år, og de pårørende bedømmer os godt. Vi er stolte af vores bedemænds fine indsats. Vil du se vores bedømmelser, kan du læse vores anmeldelser på Trustpilot.

Vores priser er fair

Vores priser er fair. Så snart du har skitseret dine ønsker, kan vi udregne en fast pris til dig, så du har et overblik over den samlede udgift. Vi hjælper selvfølgelig med at ansøgning om tilskud eller begravelseshjælp, hvis du ønsker dette.

Kontakt os

Vores bedemand i Lejre er klar til at servicere dig hele døgnet. Ring trygt og aftal tid til en samtale med en bedemand på telefon 46 40 19 32.​ Du kan også vælge at sende os en mail her.  Vi besvarer den hurtigt.

Bedemand

Claus Berner

Bedemand

Anne Holberg

Bedemand

Søren Schwarzkopf

Kontakt din Bedemand i Lejre

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hovedkontor:

Bedemand Berner ApS

Ingemannsvej 16, 4200 Slagelse

Navigation på Google Maps »

Afdelinger:

Bedemand Sjælland »

Har du spørgsmål?

E-mail: berner@bedemand-berner.dk

Telefon: 58 52 10 18

​CVR: ​28862636

Persondatapolitik »