​Bedemand i Jernløse

​Står du og mangler en bedemand i Jernløse, er du kommet til det helt rette sted.

I Jernløse Bedemandsforretning har bedemændene mange års erfaring med bistand og planlægning af den sidste rejse, og de sætter en ære i, omsorgsfuldt og professionelt, at hjælpe dig gennem den svære tid, der kommer i kølvandet på et dødsfald.

Bedemand med omtanke

Vores bedemænd ved at perioden efter et elsket menneske er gået bort, for mange ikke alene kan føles smertefuld men også uoverskuelig og kaotisk. Derfor sætter de alle en ære i at støtte og rådgive dig professionelt, så du er i trygge hænder, når vigtige beslutninger skal træffes, og vi sørger for at belyse alle tilgængelige muligheder, så du er klædt på til at tage de rette beslutninger.

Billige priser også her

Du har sikkert bemærket de mange annoncer på nettet, hvor diverse bedemænd lokker med store besparelser. I virkeligheden er deres priser på niveau med alle andre bedemænds, besparelsen ligger I, at du selv varetager en del af arbejdsopgaverne. 

Gør du ikke det, er der ingen besparelse.

Den samme model kan du også købe hos den traditionelle bedemand, men her er du garanteret, at intet bliver glemt eller overset, da vores bedemand holder styr på alt.

Vi kan selvfølgelig også hjælpe dig med at søge tilskud eller begravelseshjælp.

Alle typer begravelser

Hos Jernløse Bedemandsforretning håndterer vi alle typer begravelser, herunder f.eks. borgerlige begravelser fra kapeller samt begravelser for andre trosretninger som f.eks. muslimer, jøder og katolikker og vi har kendskab til de forskellige skikke. Vi kan også hjælpe, hvis afdøde ikke var medlem af Folkekirken.

Bedemand; mand eller kvinde?

Vi ved, at du er i en følsom periode, når du netop har mistet en af dine kære og at god kemi derfor er ekstra vigtig. Så derfor vælger du hos os selv, om du vil betjenes af en mand eller en kvinde. Med en del medarbejdere, kan du være sikker på at finde en bedemand, der kan få dig til at føle dig tryg.

Kontakt os

Vi kan træffes telefonisk døgnet rundt, alle dage, hele året. Derfor kan du altid komme i kontakt med en bedemand eller -dame.

​Du kan sende os en mail, så svarer vi hurtigt tilbage, eller du kan ringe nu på 59 17 99 52.​​ Vi svarer hele døgnet!

Bedemand

Claus Berner

Bedemand

Anne Holberg

Kontakt din Bedemand i Jernløse

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hovedkontor:

Bedemand Berner ApS

Ingemannsvej 16, 4200 Slagelse

Navigation på Google Maps »

Afdelinger:

Bedemand Sjælland »

Har du spørgsmål?

E-mail: berner@bedemand-berner.dk

Telefon: 58 52 10 18

​CVR: ​28862636

Persondatapolitik »