Bedemand i Bjæverskov

Søger du en bedemand i Bjæverskov, er du kommet til det rette sted. Vores bedemand er lokalkendt i området og kan hjælpe med at planlægge en smuk og mindeværdig afsked for din kære.

For det fleste er tiden efter et dødsfald både smertefuld og svær, så det er vigtigt med tryghed under forløbet. Hos os bliver du tilknyttet den samme bedemand hele vejen, og du beslutter selv, om det skal være en mand eller en kvinde.

Vi kender Bjæverskov

Vores bedemand har bistået ved mange begravelser og bisættelser i Bjæverskov og omegn, og vi kender alt til de forskellige kirker og muligheder i oplandet. Derfor kan vi med sikkerhed sige, at du er i trygge hænder, vi prioriterer støtte og rådgivning højt.

Gennem mange års virke i Bjæverskov og omegn har vi oparbejdet et solidt samarbejde med præster og kirkepersonale. Vi har tillige godt kendskab til kirker og kirkegårde i Bjæverskov og omegn, så vi ved, hvad der er muligt.

En smuk afsked er et evigt minde

Hvert menneske er enestående, og det skal afspejle sig i den sidste afsked. Vores vigtigste opgave er at sikre en smuk og mindeværdig højtidelighed, de efterladte kan bære med sig efterfølgende i livet.

En bisættelse eller begravelse kan ikke gøres om. Derfor gør vores bedemand alt muligt for at sørge for, at dagen forløber, som de pårørende eller afdøde har ønsket. Dette er kun muligt gennem tæt dialog og grundig planlægning, det får du hos os.

Og vi rådgiver vedr. alt det praktiske, herunder valg af kiste og urne, sten til kirkegården og blomster. Vi har intern blomsterdekoratør ansat i forretningen, og vi garanterer, at alle blomster er friske.

Når afdøde skal stedes til hvile

Hvis afdøde har ønsket det, er det muligt at blive stedt til hvile andre steder end på kirkegården. Nogle ønsker at få spredt deres aske over åbent hav, andre vil gerne begraves på en skovkirkegård. Det er i nogle tilfælde også muligt at blive begravet på privat grund. Vi gennemgår naturligvis de forskellige muligheder med dig.

​En traditionel bedemand, der støtter dig hele vejen

Har du besluttet at vælge en traditionel bedemand i Bjæverskov, er du i trygge hænder.
Høj faglighed, moral og etik er fundamentet for vores arbejde, og vi sørger for at udføre det værdigt og professionelt.

Uanset hvornår du har brug for at komme i kontakt med en bedemand, står vi til rådighed.

Hos Bedemand Berner står du ikke alene, vores bedemand er altid kun et telefonopkald væk.

De pårørende er tilfredse

Vi har arbejdet som bedemænd i mange år, og de pårørende er tilfredse med vores indsats. Vi er stolte af vores bedemænds arbejde. Vil du se, hvordan vi bliver bedømt, kan du se vores anmeldelser på Trustpilot 

Fair priser

Vores priser er fair. Når du har udtrykt dine ønsker, udregner vi en fast pris til dig, så du har et overblik over den samlede udgift. Vi hjælper også gerne med at ansøgning om tilskud eller begravelseshjælp.

Kontakt os

Vores bedemand i Bjæverskov sidder klar til at tale med dig hele døgnet. Ring trygt og hør mere eller aftal tid til en samtale med en bedemand på telefon57 52 71 05.​ Du er også altid velkommen til at sende os en mail her

Bedemand

Claus Berner

Bedemand

Anne Holberg

Bedemand

Søren Schwarzkopf

Kontakt din Bedemand i Bjæverskov

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hovedkontor:

Bedemand Berner ApS

Ingemannsvej 16, 4200 Slagelse

Navigation på Google Maps »

Afdelinger:

Bedemand Sjælland »

Har du spørgsmål?

E-mail: berner@bedemand-berner.dk

Telefon: 58 52 10 18

​CVR: ​28862636

Persondatapolitik »