Bedemand i Borup​

Vores bedemand i Borup støtter i en svær tid

Vores bedemand i Borup Begravelsesforretning ved, at det er en svær tid, du går i møde, når du mister et kært menneske og at alle de praktiske opgaver, du skal forholde dig til i tiden efter dødsfaldet, formentlig forekommer at være en uoverskuelig opgave.

Derfor sætter vi en ære i at støtte og rådgive dig i lige præcis det omfang, du har brug for, og med vores bedemand fra Borup Begravelsesforretning er du altid i trygge hænder.

Intet overlades til tilfældigheder

Med en af vores bedemænd tilknyttet kan du føle dig helt sikker på, at intet overlades til tilfældigheder. Vi har et indgående kendskab til præster og kirker i Borup og omegn, og vi kan derfor rådgive dig ned i mindste detalje. Dermed kan du være sikker på at alle muligheder bliver vendt, og at alle de praktiske beslutninger bliver foretaget helt efter afdødes eller de efterladtes ønsker. Vi kan naturligvis også hjælpe, hvis du søger andre former for begravelse/bisættelse, herunder også hvis afdøde ikke var medlem af Folkekirken.

Konkurrencedygtige priser

I Borup Begravelsesforretning har vi konkurrencedygtige priser, så du er sikret, at du ikke kommer til at betale for meget for vores ydelser.​

Hvis du gerne vil holde udgifterne nede, er det tillige muligt at til- og fravælge ydelser, så du selv kan deltage i det praktiske, i det omfang du ønsker eller magter det. Men den grundige rådgivning får du altid her.

Og vi kan selvfølgelig også hjælpe dig med at søge begravelsestilskud hos det offentlige.

Vi kører også ud i Borup og omegn

Hvis du foretrækker at samtalen skal foregå i dit eget eller afdødes hjem, kommer vi naturligvis gerne ud til dig. Ellers kan vi mødes i den af vores hyggelige afdelinger, der er nemmest for dig at køre til.

Vi træffes hele døgnet

Hos Borup Begravelsesforretning er der altid en bedemand klar til at modtage dit opkald. Så uanset om det er midt om natten, tidligt om morgenen eller i weekenden, sidder der altid en bedemand i den anden ende, der er ordentlig klædt på til at hjælpe dig i en svær tid.

Kontakt os

Kontakt os nu på 57 52 71 05 eller send en mail og lad os hjælpe dig gennem den svære tid.

Borup Begravelsesforretning

Hovedga​den 25,
​4140 Borup​​


Telefon: 57 52 71 05

Vi svarer hele døgnet!

Bedemand

Claus Berner

Bedemand

Anne Holberg

Bedemand

Søren Schwarzkopf

Kontakt din Bedemand i Borup​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hovedkontor:

Bedemand Berner ApS

Ingemannsvej 16, 4200 Slagelse

Navigation på Google Maps »

Afdelinger:

Bedemand Sjælland »

Har du spørgsmål?

E-mail: berner@bedemand-berner.dk

Telefon: 58 52 10 18

​CVR: ​28862636

Persondatapolitik »