​Bedemand i Skælskør

Bedemand lokalt forankret i Skælskør

Skælskør Begravelsesforretning ligger lokalt placeret på Algade i Skælskør.

Vores lokale bedemænd har i mange år hjulpet pårørende i Skælskør og omegn med at planlægge smukke begravelser og bisættelser. Med stort lokalkendskab har en bedemand hos os ikke alene et godt samarbejde med præster og kirker i området men også indgående kendskab til de forskellige muligheder, der forefindes.

Støtte i en svær tid af erfaren bedemand i Skælskør

​Vores bedemænd i Skælskør ved, at det er svært at miste et elsket menneske. Ikke alene skal du håndtere og bearbejde en stor sorg, du skal samtidig kunne forholde dig til alt det praktiske, der skal gøres, når du skal planlægge en begravelse eller bisættelse.

Måske har afdøde efterladt papirer, hvor hans eller hendes sidste ønsker er nedskrevet. Hvis dette ikke er tilfældet, og det ikke er noget I har talt om i familien, skal beslutningerne træffes af de pårørende.

Mange afdelinger giver lave priser

Når du vælger en bedemand fra Skælskør Begravelsesforretning, kan du være helt sikker på, at intet bliver overladt til tilfældigheder. Dette på trods af vores priser kan matche de mange billige tilbud, der annonceres med på internettet.

Med afdelinger over hele Vest- og Sydsjælland – og også i Skælskør - har vi altid en bedemand i nærheden af dig. Dette er medvirkende til, at vi kan holde vores priser på et rimeligt niveau, samtidig med du er sikret, at vores bedemænd aldrig går på kompromis med den høje og personlige service.

Derfor opnår du både en pris, du kan være tilfreds med, men samtidig kan du være sikker på, at din bedemand hjælper dig med at arrangere en enestående begravelse/bisættelse, der er helt i afdødes eller de efterladtes ånd.

​​I vores forretning i Skælskør eller hvor du ønsker det

Med en bedemand fra Skælskør Begravelsesforretning kan du helt selv bestemme, om samtalen skal foregå i vores forretning i Skælskør eller i dit eller afdødes hjem. Vi kører gerne ud til hjemmet, og vi afholder naturligvis samtaler på de tidspunkter, der passer dig bedst.

Kontakt en bedemand i Skælskør

Vores bedemand sidder klar ved telefonen hele døgnet, alle ugens dage, naturligvis også i højtider og ferieperioder. Så ring trygt på 58 19 41 42 eller send en mail.​​​​​

Skælskør Begravelsesforretning

​Algade 5
​4230 Skælskør

Telefon: 58 19 41 42

Vi svarer hele døgnet!

Bedemand

Claus Berner

Bedemand

Gitte Kristensen

Bedemand

Jakob Krøyer Johansen

Kontakt din Bedemand i Skælskør

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hovedkontor:

Bedemand Berner ApS

Ingemannsvej 16, 4200 Slagelse

Navigation på Google Maps »

Afdelinger:

Bedemand Sjælland »

Har du spørgsmål?

E-mail: berner@bedemand-berner.dk

Telefon: 58 52 10 18

​CVR: ​28862636

Persondatapolitik »